Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Rajko Tomović najbolji mladi bokser turnira “Trofej Milića”

12 Decembar 2022
1 min.
Rajko Tomović najbolji mladi bokser turnira “Trofej Milića”

Član kluba “Glasinac” iz Sokoca Rajko Tomović osvojio je zlatnu medalju na turniru “Trofej Milića”, rekao je Srni trener Predrag Bartula.


Tomović je osvojio prvo mjesto na ovom takmičenju u kategoriji omladinaca u kategoriji 67 kilograma.

“Pobijedio je u meču sa Dejanom Pešićem iz Trebinja, pokazavši još jedan put da je među najboljim mladim bokserima u Republici Srpskoj”, kaže Bartula.

U Milićima je proteklog vikenda održana revija boksa “Trofej Milića” na kojoj su ljubitelji sporta gledali 15 borbi boksera iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Organizator je bio Bokserski savez Republike Srpske, tehnički organizator i domaćin Bokserski klub “Hajdučka stijena” iz Milića, a pokrovitelji opština Milići, Vlada Srpske i Kompanija “Boksit”.

SRNA

Povezani članci

Krulj: Osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu je kruna moje karijere

Paljanin Goran Krulj, koji je osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u dizanju tegova u Slovačkom gradu Trnava, rekao je Srni da je ostvario sve želje, da je ovo kruna njegove karijere i da je među oko 800 takmičara iz svih zemalja svijeta nastupao pod zastavom Srbije, jer mu je ona u srcu kao i […]

Partizan napravio veliki skok

Nakon odigranog četvrtog kola Evrolige, neki klubovi su značajno napredovali na tabeli, dok su pojedini imali blagi pad. Najveće iznenađenje, ali ono negativno, priredio je svojim navijačima aktuelni prvaka Evrope grčki Panatinaikos. Atinjani su poraženi u oba meča prvog duplog kola u novoj sezoni Evrolige. Zeleni su imali dvije utakmice na strani, ali svakako nisu […]