Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

SNSD Istočna Ilidža: Pandurević lažima pokušava umanjiti skup SNSD (FOTO)

28 Septembar 2024
1 min.
SNSD Istočna Ilidža: Pandurević lažima pokušava umanjiti skup SNSD (FOTO)

Član Predsjedništva SDS Aleksandra Pandurević lažima pokušava umanjiti skup Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Istočnoj Ilidži, navode iz Opštinskog odbora SNSD-a regujući na objavu i fotografiju na kojoj je navodno za govornicom predsjednik SNSD Milorad Dodik, a na šetalištu mali broj građana.

“Gospođa Pandurević je na bini vidjela predsjednika Dodika bez obzira na činjenicu što on, kao ni ostali zvaničnici SNSD-a, u tom momentu nisu bili tu. Od straha joj se predsjednik Dodik pričinjava i gdje ga nema”, odgovaraju iz SNSD Istočna Ilidža.

Uz to pitaju da li je “ ‘oštrom oku’ gđe. Pandurević promakla činjenica da je njen stranački kolega Darko Babalj pomno pratio veličanstven skup SNSD-a sa prozora jedne od zgrada na šetalištu Miodrag Lazić”.

“Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da laže građane”, poručuju iz SNSD-a Istočna Ilidža.

Povezani članci

Karan i Kostrešević u posjeti Staničnom odjeljenju policije Mokro

 Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor Policije Srpske Siniša Kostrešević posjetiće danas Stanično odjeljenje policije Mokro, opština Pale, koje se nalazi u novim prostorijama ove mjesne zajednice. Karan i Kostrešević će Stanično odjeljenje policije Mokro posjetiti u 13.00 časova, najavljeno je iz MUP-a Srpske. Planirane su izjave za novinare.

Preminuo primarijus doktor Momir Janković

Specijalista neuropsihijatrije primarijus doktor Momir Јanković /74/ preminuo je nakon kraće bolesti, saopšteno je iz Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu. Doktor Јankoviće rođen je 1950. godine u Gazivodama, opština Sokolac, gdje je i pohađao osnovnu školu i gimnaziju. Medicinski fakultet završio je u Beogradu 1977. godine, a 1984. godine specijalizaciju iz neuropsihijatrije. Edukaciju iz kliničke […]