Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

U Minhenu počelo okupljanje srpskih najvijača za večerašnju utakmicu

25 Jun 2024
1 min.
U Minhenu počelo okupljanje srpskih najvijača za večerašnju utakmicu

U Minhenu se već skupljaju srpski navijači koji su pristigli da bodre “Orlove” u odlučujućem susretu na EP protiv Danske. Među njima su i navijači iz Republike Srpske.

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras, od 21 čas, igra meč 3. kola Grupe C Evropskog prvenstva u Njemačkoj, čiji ishod će odlučiti da li će se plasirati u osminu finala ili je za “orlove” i ovaj put grupna faza velikog takmičenja maksimalni domet.

U Grupi C jedina sigurna je Engleska. Ipak, Englezi još uvijek ne znaju sa koje pozicije idu u osminu finala, a želja im je da budu prvi, a ne recimo drugi koji ide na Njemačku u narednoj rundi.

Sve ostale selekcije su u igri. Srbiji je isključivo potrebna pobjeda nad Danskom da sigurno ide dalje, a postoji i opcija i da joj remi odgovora, ali tada se moraju poklopiti još neki rezultati. Svoju računicu imaju pak i Slovenci, koji takođe sami odlučuj o svojoj sudbini.

Povezani članci

Đoković saznao protivnika na startu Vibldona

Tri i po nedjelje nakon operacije koljena i uspješnog oporavka Novak Đoković se vraća na teren! Organizatori Vimbldona, najprestižnije teniskog turnira na svijetu, objavili su u petak ujutru parove glavnog žrijeba. Treći gren slem sezone i jedini na travnatoj podlozi, biće održan od 1. do 14. jula na terenima „All England Lawn Tennis Club-a” u […]

Nedimović podnio ostavku: Krenuli rezovi u FSS

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branislav Nedimović podnio je ostavku na ovu funkciju. Tačnije, to je učinio još prije Evropskog prvenstva, ali sada je ona i zvanično usvojena, saznaje Sportal. Ovo je prvi korak ka žestokim rezovima u srpskoj kući fudbala. Nedimović je svojevremeno figurirao za predsjednika FSS, umjesto tada smijenjenog Marka Pantelića, a nakon […]