Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Koncert Dejana Petrovića i Big Band-a na Studentskom trgu u Palama – 28. jun 2024. godine

24 Jun 2024
2 min.
Koncert Dejana Petrovića i Big Band-a na Studentskom trgu u Palama – 28. jun 2024. godine

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo koncert Dejana Petrovića i njegovog Big Band-a, koji će se održati 28. juna 2024. godine na Studentskom trgu u Palama. Ovaj spektakl je dio manifestacije “U susret ljetu” koja je privukla veliku pažnju građana i turista.

Manifestacija “U susret ljetu” do sada je obuhvatala niz zanimljivih događaja uključujući Trebevic trail, koncerte kulturno-umjetničkih društava, turnir u malom fudbalu, konferenciju beba, kao i promo-šetnju od Doline mira do vrla Miljacke koja je oduševila učesnike.

Nakon koncerta Dejana Petrovića i Big Band-a, očekujemo još mnogo uzbudljivih aktivnosti. Od 27. do 30. juna biće održan čuveni paljanski turnir u uličnom basketu koji će privući brojne ljubitelje sporta. Takođe, 30. juna održaće se prva gradska biciklijada pod sloganom “Svi u Pale da vrtimo pedale”. Biciklijada će obuhvatiti vožnju po urbanom delu Pala, a za učesnike su pripremljene bogate nagrade, uključujući i profi bicikl. Posebnu čar biciklijadi daće učešće “Čikerovaca”, biciklista koji voze MTB maraton iz Kraljeva do Pala.

Manifestacija će biti upotpunjena i ATV POLARIS vožnjom kvadovima preko Trebevića, Jahorine, pa sve do Zelengore, koja će se održati 6. i 7. jula. Takođe, biće organizovani Dani ljekobilja na Romaniji i turnir u odbojci na pijesku, pružajući još više prilika za uživanje u prirodi i sportu.

Pozivamo sve građane i posjetioce da nam se pridruže na Studentskom trgu u Palama 28. juna i budu dio nezaboravne večeri uz muziku Dejana Petrovića i Big Band-a. Dođite da zajedno dočekamo paljansko ljeto uz sjajnu muziku i odličnu atmosferu!

Za dodatne informacije, kontaktirajte:

Organizator koncerta – Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo
Tel: +387 57 201 280
Email: [email protected]

Vidimo se na Studentskom trgu!

Povezani članci

Ćosić: Osveštanje Hrama dokaz uzdizanja sarajevskih Srba

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je da je osveštanje Hrama Svetog Varnave Ispovjednika na Vranješu u Istočnom Novom Sarajevu pokazatelj da se sarajevski Srbi ponovo uzdižu. Ćosić je rekao da će u narednom periodu biti i osveštanje hrama u Palama, kao i temelja crkve u Istočnom Novom Sarajevu. “Crkva je vjerski objekat, ali kada […]

Mitropolit Hrizostom osveštao Hram Svetog Varnave Ispovjednika

NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom osveštao je danas Hram Svetog Varnave Ispovjednika na Vranješu u Istočnom Novom Sarajevu. Svetu arhijerejsku liturgiju zajedno sa mitropolitom Hrizostomom služio je episkop budimljansko-nikšićki Metodije. Mitropolit Hrizostom je rekao da je čovjek najveća vrijednost, za koju se vrijedi boriti, što je činio i otac Varnava kome je posvećen hram, napomenuvši […]