Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 16 beba

01 Juli 2024
1 min.
U Srpskoj rođeno 16 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, četiri djevojčice i 12 dječaka, rečeno je Srni u porodilištima.


Najviše beba rođeno je u Banjaluci – sedam, potom u Istočnom Sarajevu, Gradišci i Trebinju po dvije, te u Doboju, Bijeljini i Prijedoru po jedna.

U Banjaluci su rođene tri djevojčice i četiri dječaka, u Istočnom Sarajevu djevojčica i dječak, Gradišci i Trebinju po dva dječaka, a u Doboju, Bijeljini i Prijedoru po jedan dječak.

U porodilištima u Zvorniku, Nevesinju i Foči u protekla 24 časa nije bilo porođaja.

Povezani članci

Uspješno izvršena dva vazdušna medicinska transporta iz Banjaluke za Beograd

Pripadnici Helikopterskog servisa i ljekari Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske uspješno su danas izvršili dva vazdušna medicinska transporta iz Banjaluke za Beograd. Direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić rekao je Srni da je prvi vazdušni medicinski transport izvršen u ranim jutarnjim časovima iz Banjaluke u Beograd kada je, na zahtjev Klinike za opštu […]

Zabrana prevoza eksplozivnih materija od 6. do 10. jula10-3.jpgZabrana prevoza eksplozivnih materija od 6. do 10. jula

Prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na više dionica biće zabranjen šestog, osmog, devetog, 10. i 11. jula radi preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji povodom obilježavanja 32 godine od ubistva Srba u srednjem Podrinju, te komemorativnog skupa u Potočarima i “Marša mira 2024”, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske. Prevoz eksplozivnih […]