Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Uhapšen Sarajlija osumnjičen za iznudu

12 Septembar 2024
1 min.
Uhapšen Sarajlija osumnjičen za iznudu

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo uhapsili su muškarca iz Sarajeva, čiji su inicijali M.S. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo iznuda.

On je osumnjičen da je krivično djelo počinio u petak, 6. septembra, nad licem sa Pala, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku je kriminalistička obrada osumnjičenog, kao i preduzimanje svih zakonom predviđenih mjera i radnji na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Srna nezvanično saznaje da je M.S. nasilno uvukao u automobil lice sa Pala, zadao mu nekoliko udaraca, prijetio njemu i porodici i tražio novac.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Vujičić će stajati na braniku Republike Srpske

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočna Ilidža Miroslav Vujičić treba da bude izabran na tu funkciju jer će nesumnjivo stajati na braniku Republike Srpske, Istočne Ilidže i Istočnog Sarajeva. Dodik je istakao da je večeras došao u Istočnu Ilidžu da podrži Vujičića zato što vjeruje u pobjedu Republike […]

LUDILO „SEĆIJAŠA“: Ćosić zapalio svijeću za sve koji su osmisli da tenk stave kao spomenik u Sarajevu

Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva kaže za Novosti da se do sada svašta doživjelo od sarajevske čaršije i sarajevskih „sećijaša“, ali kako kaže izvitoperenost i bolest uma manifestovanu postavljanjem tenka kao spomenika i to u blizini škole, vrhunac je njihovog ludila. Mi se molimo za njihovu djecu da porastu u normalne i zdrave ljude i […]