Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Danas do 34 stepena Celzijusova

06 Juli 2024
1 min.
Danas do 34 stepena Celzijusova

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno sunčano vrijeme, uz umjerenu oblačnost i maksimalnu temperaturu od 29 do 34 stepena Celzijusova.


Jutros uz rijeke i po kotlinama ponegdje ima prolazne magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana preovladavaće pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme uz umjerenu oblačnost koja će se širiti od zapada preko sjevera ka istoku.

U ostalim predjelima biće sunčano tokom cijelog dana.

Duvaće slab do umjeren vjetar južnog smjera.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica 12, Čemerno 13, Višegrad, Sokolac i Gacko 14, Srebrenica i Foča 15, Mrkonjić Grad i Novi Grad 16, Banjaluka 18, Doboj, Zenica i Bihać 19, Trebinje i Tuzla 20, Bijeljina i Prijedor 21, Mostar i Neum 23 i Gradačac 24 stepena Celzijusovova.

SRNA

Povezani članci

Košarac: FBiH politički kontaminira energetske projekte u Srpskoj

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da smo svjedoci da Federacija BiH ozbiljno politički kontaminira važne energetske projekte za Republiku Srpsku i Srbiju, poput hidroelektrane “Buk Bijela” i nove “Istočne gasne interkonekcije”, ali i nekih drugih projekata. “Odgovorno tvrdim da Republika Srpska nije nikada […]

U poplavama i klizištima u Јablanici ima stradalih – srušene kuće, blokirani putevi; Kritično i u Kiseljaku

Poplave su pogodile Federaciju BiH. U Јablanici u kojoj je najkritičnije ima nastradalih i nestalih u vodenoj bujici, ali tačan broj se još ne zna potvrdila je Marija Buhač, premijerka Hercegovačko- neretvanskog kantona. Helikopter Oružanih snaga uskoro će pomoći u poplavama i spašavanju mještana. Rijeke Neretvica i Seončica izlile iz svojih korita,poplavile veliki broj kuća […]