Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Zbog ubistva brata i sestre Dan žalosti u Bijelom Polju

27 Oktobar 2024
1 min.
Zbog ubistva brata i sestre Dan žalosti u Bijelom Polju

U Bijelom Polju danas je proglašen Dan žalosti zbog ubistva brata i sestre Milanke i Jovana Madžgalja u selu Sokolac.

Odluku je donio predsjednik opštine Bijelo Polje Petar Smolović, navodeći da je ovaj tragični događaj izazvao tugu i nemir kod kompletne javnosti Bijelog Polja i Crne Gore.

Zbog Dana žalosti, zastave na svim institucijama biće spuštene na pola koplja, neće biti događaja sa zabavnim sadržajem, a lokalni i drugi mediji dužni su da programske šeme prilagode ovom danu.

Dvije starije osobe ubijene su u blizini Tomaševa u Bijelom Polju i u toku je potraga za izvršiocem, saopšteno je ranije iz crnogorske Uprave policije.

U saopštenju je navedeno da je u petak, 25. oktobra, u 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa ubijene dvije starije osobe, čija su tijela pronađena u kući, a da je naoružani izvršilac pobjegao.

SRNA

Povezani članci

Razgovarano o unaprijeđenju saradnje Istočnog Sarajeva i Herceg Novog

Načelnik Odjeljenja za opštu upravu grada Istočno Sarajevo Nikola Vujičić razgovarao je sa predsjednikom opštine Herceg Novi Stevanom Katićem o unapređenju saradnje dvije lokalne zajednice. Vujičić je istakao da ovaj razgovor vidi kao važan temelj za dalju izgradnju institucionalnih veza i uspostavljanje dugoročnog partnerstva na svim nivoima, saopšteno je iz Gradske uprave Istočno Sarajevo. “Razmijenjena […]

Kusturica: Pobunjeni čovjek ostvaruje smisao kroz žrtvovanje za druge

Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica smatra da je BRIKS novi okvir u koji će stati sve ono što ne želi da bude pod neokolonijalnom, odnosno postkolonijalnom šapom koja je držala praktično čitavu planetu dva, tri vijeka. “Sad je došlo vrijeme razračunavanja koje ne mora da bude ratno, iako će tu biti ratova. Uostalom, Indija i […]