Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Đorđe Ždrale uhapšen zbog pucnjave u ugostiteljskom objektu

24 Oktobar 2024
1 min.
Đorđe Ždrale uhapšen zbog pucnjave u ugostiteljskom objektu

U Istočnom Novom Sarajevo uhapšen je muškarac čiji su inicijali Đ.Ž. koji je osumnjičen da je pucao u ugostiteljskom objektu.

Pucnjava se dogodila u noći između utorka i srijede, 22. i 23. oktobra, u Dečanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Kako nezvanično saznjemo uhapšen je Đorđe Ždrale.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda na Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi uhapšeni, te je pronađen jedan gasni pištolj i 51 metak kalibra devet milimetara.

Pretreseni su objekti na još tri lokacije na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže, a koje koriste lica B.D. i K.P. iz Istočnog Novog Sarajeva.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenog nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

SRNA

Povezani članci

Sutra na Palama Naučni skup “Pravo između zaštite i zloupotrebe”

Naučni skup “Pravo između zaštite i zloupotrebe”, čiji je domaćin Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu, biće održan sutra na Palama, a učešće je najavilo 240 autora i koautora iz 26 zemalja svijeta. Za učešće na naučnom skupu, koji se organizuje povodom Dana Pravnog fakulteta, prijavili su se autori i koautori iz Grčke, Rusije, Indije, […]

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisala je konkurs za dod‌jelu 120 stipendija redovnim studentima državnih visokoškolskih ustanova iz budžeta opštine u kalendarskoj 2024/2025. godini. Visina stipendija iznosi 150 KM mjesečno i isplaćuje se 10 mjeseci, saopšteno je iz ove opštine. Informacije o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji dostupne su na zvaničnoj i “Fejsbuk” stranici opštine Istočno […]