Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Proces pred Sudom politički – očigledna nervoza nakon pobjede na lokalnim izborima

14 Oktobar 2024
1 min.
Dodik: Proces pred Sudom politički – očigledna nervoza nakon pobjede na lokalnim izborima

Sudski proces koji se vodi pred Sudom BiH je politički proces koji sadrži namjeru da se degradira ukupna uloga Republike Srpske i samog predsjednika, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Naveo je da je očigledno došlo do nervoze nakon lokalnih izbora.

Dodik je izjavio je kako se očekivalo da će njegov uticaj pasti organizovanim akcijama Amerike i muslimanskih snaga iz Sarajeva, ali da na lokalnim izborima tako nije bilo, zbog čega je na njegovom suđenju bila prisutna i nervoza kod sudije Suda BiH Sene Uzunović.

– Onda se vidjelo da to nije tako, ona je i sama pokazala nervozu koja je neshvatljiva za nekog ko vodi sudske procese – rekao je Dodik.

RTRS

Povezani članci

BRIKS alternativa starom svijetu, Srpska prepoznaje svoje prijatelje

BRIKS predstavlja alternativu starom svijetu koji je u fazi silaska sa istorijske i svjetske scene, zbog čega je važno da Srpska u svijetu koji se gradi prepozna prijatelje, partnere i saveznike, rekao je Srni ministar za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Željko Budimir. “Republika Srpska u Ruskoj Federaciji ima najvažnijeg saveznika i partnera”, poručio je […]

Srpska bogatija za 35 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 35 beba, 16 djevojčica i 19 dječaka. Najviše, 16 beba rođeno je u Banjaluci, po pet u Gradišci i Doboju, po dvije u Zvorniku, Prijedoru, Bijeljini i Nevesinju, a jedna u Foči. U Banjaluci je rođeno pet djevojčica i 11 dječaka, u Gradišci pet djevojčica, u […]