Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

I sutra sunčano vrijeme, temperatura i do 34 stepena

05 Juli 2024
1 min.
I sutra sunčano vrijeme, temperatura i do 34 stepena

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano vrijeme, uz umjerenu oblačnost i maksimalnu temperaturu od 29 do 34 stepena Celzijusova.

Ujutru će uz rijeke i po kotlinama ponegdje biti prolazne magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana preovladavaće pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme uz umjerenu oblačnost koja će se širiti od zapada preko sjevera ka istoku.

U ostalim predjelima biće sunčano tokom cijelog dana.

Duvaće slab do umjeren vjetar južnog smjera.

U većini predjela danas je sunčano uz malu oblačnost, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 11, Čemerno 20, Sokolac 22, Gacko 23, Srebrenica 25, Mrkonjić Grad i Sarajevo 26, Bileća, Trebinje i Tuzla 27, Bijeljina, Doboj, Zvornik i Gradačac 28, Banjaluka, Prijedor, Višegrad, Zenica i Neum 29, Drvar 30, te Mostar 33 stepena Celzijusova.

Povezani članci

Sutra isplata penzija za septembar

U Republici Srpskoj sutra će biti isplaćene septembarske penzije u ukupnom iznosu 148.849.000 KM, saopšteno je iz Ministarstva finansija Srpske. Budžetom Republike Srpske za ovu godinu obezbijeđeno je 1.785.000.000 KM za isplatu penzija. Ukupan iznos penzija je redovnim godišnjim usklađivanjem od 1. januara 2024. godine povećan za 9,2 odsto u odnosu na prethodni mjesec. 

Medvedev i Lavrov pisali predsjedniku Srpske: Vi lično se nalazite na prvoj liniji

Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov i zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev pisali su predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov u svom pismu predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku naglasio je da Ruska Federacija, kao jedna od država garanta Opšteg okvirnog (Dejtonskog) sporazuma za mir u BiH 1995. godine, obraća […]