Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Kamala Haris najavila raskid s politikom Džoa Bajdena (VIDEO)

17 Oktobar 2024
1 min.
Kamala Haris najavila raskid s politikom Džoa Bajdena (VIDEO)

Demokratska kandidatkinja za predsjednika SAD Kamala Haris izjavila je da njeno predsjedništvo neće biti nastavak mandata predsjednika DŽoa Bajdena i naglasila da će ona unijeti “novi pristup” u politiku.

– Željela bih da budem vrlo jasna, moj predsjednički mandat neće biti nastavak Bajdenove politike – rekla je Haris u intervjuu za medijsku kuću Foks Njuz.

Govoreći o aktuelnim problemima imigracije, ona je istakla potrebu za reformom “pokvarenog sistema”, prenio je CBS.

– Ne vjerujem u dekriminalizaciju prelaska granice. Nisam to radila kao potpredsjednica i neću to raditi ni kao predsjednica – istakla je Haris.

Tanjug

Povezani članci

Snimljeni posljednji trenuci prvog čovjeka Hamasa (VIDEO)

Izraelski zvaničnici, bezbjednosne službe i Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su u četvrtak da je u operaciji izraelskih snaga u Rafi, u južnom pojasu Gaze, ubijen Jahja Sinvar, jedini preostali lider Hamasa. Njega smatraju uglavnom odgovornim za planiranje krvavog upada boraca i palestinske grupe koju podržava Teheran u Izrael 7. oktobra prošle godine, masakra koji […]

Sjeverna Koreja proglasila Južnu neprijateljskom državom, prekinula komunikaciju!

Sjeverna Koreja proglasila je Južnu Koreju “neprijateljskom državom” i potvdila je da je prekinula komunikaciju sa tom zemljom, prenijela je jutros državna agencija KCNA. -Ovo je neizbježna i legitimna mjera preduzeta u skladu sa zahtjevima Ustava DNRK (zvanični naziv Sjeverne Koreje) koji jasno definiše RK ​​kao neprijateljsku državu – objavila je KCNA, koristeći zvanični naziv […]