Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici

17 Oktobar 2024
1 min.
Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici

Osnovni sud u Sokocu potvrdio je optužnicu protiv muškarca čiji su inicijali M.V. zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Optužnicom se M.V. stavlja na teret da je 2. aprila prošle godine u porodičnoj kući na Palama, pod dejstvom alkohola pretukao svoju vanbračnu suprugu D.V, nanijevši joj povrede lica, vrata i ruke.

Iz Tužilaštva navode da je M.V. prijetio D.V. da su joj dani odbrojani.

U saopštenju se navodi da je M.V. na taj način ugrozio spokojstvo, tjelesni integritet i duševno zdravlje svoje vanbračne supruge D.V.

SRNA

Povezani članci

U nedelju osveštanje spomen-obilježja za 97 Ravnogoraca

Na planini Kopito u opštini Sokolac u nedjelju, 20. oktobra, biće osveštano spomen-obilježje za 97 Ravnogoraca poginulih u oktobru 1943. godine, najavili su iz Ravnogorskog pokreta Otadžbine Srpske. Organizatori su istakli da ne žele da se zaboravi događaj kada je 97 pripadnika Cerskog četničkog korpusa, Azbukovačke brigade poginulo u sukobu sa partizanskim jedinica u selu […]

Ćosić: Demografska statistika pokazuje pozitivan migracioni saldo

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić izrazio je zadovoljstvo podacima iz nedavno objavljenog biltena “Demografska statistika” Zavoda za statistiku Republike Srpske, jer potvrđuju da se ovaj grad razvija u modernu lokalnu zajednicu u kojoj ljudi žele da rade i žive. Gradonačelnik je na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži “Fejsbuk” ukazao da je, prema podacima Zavoda […]