Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Muškarac iz Hadžića uhapšen po potjernici Suda u Sokocu

17 Oktobar 2024
1 min.
Muškarac iz Hadžića uhapšen po potjernici Suda u Sokocu

Muškarac iz Hadžića čiji su inicijali B.A. /32/ uhapšen je u opštini Ilidža po centralnoj potjernici koju je za njim raspisao Osnovni sud u Sokocu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopšteno je da je policija u mjestu Plandište u opštini Ilidža noćas u 00.40 časova kontrolisala vozilo “pežo”, kojim je upravljao B.A, te da je provjerama utvrđeno da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja, da upravlja neregistrovanim vozilom, s nepripadajućim registarskim tablicama, a da prema evidenciji registra ima dug od 14.330 KM neplaćenih kazni.

Od navedenog lica privremeno je oduzeto vozilo, biće pokrenut prekršajni postupak, a nakon završene kriminalističke obrade biće predat Sudskoj policiji Istočno Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

I jutros dojave o postavljenim eksplozivnim napravama u dvije škole

I jutros su u dvije škole u Kantonu Sarajevo stigle dojave o postavljenim eksplozivnim napravama, uprkos hapšenjima maloljetnika koji se dovode u vezu sa lažnim dojavama. Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić je izjavila da su u toku provjere. Prema pisanjima federalnih medija, jedna od škola u koju je stigla dojava je Srednja mašinska tehnička […]

Ministri danas o rješavanju radnopravnog statusa Zorana Galića

Savjet ministara održaće danas sjednicu na kojoj bi trebalo da razmatra inicijativu za rješavanje radnopravnog statusa zamjenika direktora Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH Zorana Galića. Galić je u bjekstvu od 9. jula, a na radnom mjestu vodi se kao da je na bolovanju. Za Galićem je raspisana takozvana operativna potraga na području BiH […]