Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

“Koncert na vodi 2”: Vlado Georgiev za ovu subotu najavio spektakl u Herceg Novom

22 Juli 2024
2 min.
“Koncert na vodi 2”: Vlado Georgiev za ovu subotu najavio spektakl u Herceg Novom

Pjevač Vlado Georgiev je tokom dugogodišnje karijere bezbroj puta pokazao zašto je provod na njegovim koncertima uvijek nezaboravan i nesvakidašnji. Upravo tako biće i ovog mjeseca, odnosno 27. jula u gradskoj luci Škver u Herceg Novom. Upravo tada, Vlado Georgiev – Barba održaće Koncert na vodi 2, a pripreme – koje su već uveliko u toku – najavljuju spektakl, o kom će se dugo pričati.

U nastavku teksta prenosimo sve detalje.

Prije tačno 20 godina, Vlado Georgiev – Barba održao je legendarni Koncert na vodi u Gradskoj luci u Herceg Novom. Tada je desetine hiljada fanova i ljubitelja njegove muzike uživo prisustvovalo jedinstvenom i nezaboravnom događaju. Odnosno, jednom riječju, spektaklu.

Publika je 2004. godine imala priliku da uživa u tom vanserijskom koncertu sa obale, ali i sa brodova i čamaca. Upravo po tome je ovaj koncert potpuno originalan.

Ovaj muzički spektakl je nakon toga objavljen kao DVD izdanje i prodat je u više od 200 hiljada primjeraka.

Takođe, osvojio je brojne nagrade.

Sa obzirom na to da se navršava tačno 20 godina od tadašnjeg koncerta, Barba će prirediti još veći spektakl, kao jubilej i sasvim logičan nastavak karijere u svakom smislu.

Stoga će Koncert na vodi 2 biti najfinija selekcija Vladovih hitova koje je objavio u međuvremenu, ali svakako i pjesama sa prvih albuma, koje su ga svojevremeno lansirale u sam vrh regionalne muzičke scene.

Koncert na vodi 2 kao jedinstveni događaj u Evropi

Na realizaciji koncerta će raditi preko 200 najistaknutijih profesionalaca iz oblasti muzičke industrije. Pored toga, ovo će biti prvi koncert u svijetu snimljen u 8K rezoluciji. Očekivani broj ljudi u publici je preko 50.000.

Svi prisutni će moći neometano da posmatraju scenu sa svih pozicija, kao i video-prenos na LED ekranima koji će biti postavljeni na više pozicija iz raznih uglova.

Ulaznice su u prodaji već sada i mogu se kupiti putem web sajta ddtickets.rs.

Povezani članci

Sahranjen Bora Đorđević

Legenda rokenrola Bora Đorđević sahranjen je danas na groblju u Čačku uz kultnu pjesmu “Pogledaj dom svoj, anđele”. Opijelo su služili sveštenici Eparhije žičke, sahrana je završena dugim aplauzom prisutih. Sahrani su prisustvovali porodica Bore Đorđevića, članovi benda “Riblja čorba”, ministar kulture Srbije Nikola Selaković, bivši predsjednik SRJ Vojislav Koštunica, bivši fudbaler “Crvene zvezde” Boško […]

U Čačku održana komemoracija Bori Đorđeviću

Bora Đorđević je bio muzičar, pjesnik, patriota koji je istinski živio ono što je pjevao, radio snagom vulkana i riječima slikao život onakvim kakav jeste, izjavio je ministar kulture Srbije Nikola Selaković u Čačku na komemoraciji legendarnom rok muzičaru. “On je opominjao i radovao nas, uvek sa mnogo ljubavi za svoj narod. Razumeo je sve […]