Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Licu iz Pala upućivane poruke uvredljivog sadržaja putem telefona i “Fejsbuka”

10 Septembar 2024
2 min.
Licu iz Pala upućivane poruke uvredljivog sadržaja putem telefona i “Fejsbuka”

Policiji je prijavljeno da su licu iz Pala i bliskim članovima porodice SMS-om i na “Fejsbuku” upućene poruke uvredljivog sadržaja i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela proganjanje.

Policijskoj stanici Pale juče je prijavljeno da je nepoznato lice ili više njih poruke uvredljivog sadržaja upućivalo u periodu od 1. novembra prošle godine do sada, što je kod prijavitelja izazvalo osjećaj ugroženosti, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je preduzimanje svih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela proganjanje, dodaje se u saopštenju.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče oko 9.20 časova lice čiji su inicijali B.N. prijavilo je da ga je u nedjelju, 8. septembra, uveče u Ulici Kasindolskog bataljona u Istočnoj Ilidži fizički napalo lice čiji su inicijali N.Z. iz Istočne Ilidže.

Policijski službenici postupili su odmah po prijavi, saslušali ova lica, kao i svjedoke događaja, navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da policija preduzme zakonom predviđene mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te operativni materijal dostavi tužilaštvu na ocjenu i nadležnost.

Policijska stanica Istočna Ilidža dostavila je izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama tužilaštvu na dalje postupanje, navodi se u saopštenju.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je jedno krivično djelo, javni red i mir narušen je dva puta i dogodilo se četiri saobraćajne nezgode.

SRNA

Povezani članci

U petak u Palama humanitarni koncert za Milana Madžgalja

Pravoslavno humanitarno udruženje “Sveti Sava” iz Pala organizuje u petak, 20. septembra, humanitarno veče za nastavak liječenja sugrađanina Milana Madžgalja, koji boluje od akutne limfocitne leukemije. Humanitarno veče biće održano u diskoteci “Enigma” sa početkom u 19.00 časova. U programu će učestvovati sestre Stanišić, muzičar Luka Novosel, Muzički ansambl Pale i glumac Milan Dimić, a […]

Budimir: Istočno Sarajevo je simbol neuništivosti

Ministar za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske Željko Budimir izjavio je da je grad Istočno Sarajevo simbol neuništivosti, izrazivši zadovoljstvo Poveljom ovog grada koja mu je dodijeljena. Budimir je rekao da Istočno Sarajevo za njega ima posebno značenje. “Gradeći institucije u ovom gradu, mi smo ulagali u ovaj grad, a rukovodstvo je to […]