Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Osmogodišnja Milica Ruduljić uzela evropsku medalju

13 Jun 2024
1 min.
Osmogodišnja Milica Ruduljić uzela evropsku medalju

Osmogodišnja Milica Ruduljić iz Istočnog Sarajeva osvojila je bronzanu medalju na najjačem teniskom evropskom kupu “Trofej Beograda” za tenisere devet i deset godina uzrasta.

U tri dana takmičenja, Milica Ruduljić je zaustavljena u polufinalu od Danice Adamović iz Srbije rezultatom 2:0.

– Iako je godinu mlađa od konkurencije, Milica je pokazala da joj je mjesto u samom vrhu Evrope. Odan rad i trud se isplatio, kaže nam Miličin otac i njen trener, Milan Ruduljić.

U Beogradu još nastupaju ispred Teniskog kluba “MiM Mepol” Mitar Đajić i Feđa Osmanović, također u konkurenciji do devet godina, a u subotu počinje i turnir do 10 godina gdje će nastupiti još jednom Milica Ruduljić, a uz nju i Marija Đajić, Ajsa RAhić, Naida Delić i Mitar Đajić.

SportDC

Povezani članci

Đoković saznao protivnika na startu Vibldona

Tri i po nedjelje nakon operacije koljena i uspješnog oporavka Novak Đoković se vraća na teren! Organizatori Vimbldona, najprestižnije teniskog turnira na svijetu, objavili su u petak ujutru parove glavnog žrijeba. Treći gren slem sezone i jedini na travnatoj podlozi, biće održan od 1. do 14. jula na terenima „All England Lawn Tennis Club-a” u […]

Nedimović podnio ostavku: Krenuli rezovi u FSS

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branislav Nedimović podnio je ostavku na ovu funkciju. Tačnije, to je učinio još prije Evropskog prvenstva, ali sada je ona i zvanično usvojena, saznaje Sportal. Ovo je prvi korak ka žestokim rezovima u srpskoj kući fudbala. Nedimović je svojevremeno figurirao za predsjednika FSS, umjesto tada smijenjenog Marka Pantelića, a nakon […]