Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici

25 Oktobar 2024
1 min.
Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici

Osnovni sud na Sokocu potvrdio je optužnicu protiv muškarca čiji su inicijali M.N. zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.


On je optužen da je od oktobra 2021. godine do 9. oktobra 2022. godine u porodičnoj kući na Palama, u kojoj je nakon razvoda ostala da živi njegova bivša supruga, u više navrata primjenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio njeno spokojstvo i duševno zdravlje, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

M.N. je bivšoj supruzi upućivao prijetnje da će je ubiti, da će ga zapamtiti, oštetio namještaj u zajedničkoj kući, vršio premetačinu i uništavao njenu garderobu, te joj pocijepao lične dokumente.

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu je nakon sprovedene istrage, 30. septembra podiglo optužnicu protiv M.N.

SRNA

Povezani članci

Srđan Pržulj osuđen na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima

 Osnovni sud na Sokocu pravosnažno je osudio Srđana Pržulja na godinu zatvora zbog trgovine narkoticima. Pržulju je osuđen jer je 10. jula 2022. godine, u 21.40 časova u naselju Laze na području Sokoca, s ciljem prodaje uzeo kesu sa devet paketića kanabis sative iz niskog rastinja u kojem ih je skrivao. U kesi su se […]

U bolnici “Srbija” obavljeno 415 besplatnih preventivnih pregleda dojki

Tokom akcije besplatnih preventivnih pregleda dojki koja je organizovana u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu u proteklih 10 dana obavljeno je 415 pregleda. Primarijus doktor Milorad Šupić, koji je obavljao preglede, istakao je da su se većinom prijavljivale žene mlađe dobi, što je velika prednost, jer to pokazuje da se povećala svijest o važnosti preventivnih […]