Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

RT i Kasindo ubjedljivi u grupi A Petrovdanskog turnira u malom fudbalu “Trnovo 2024”

06 Juli 2024
4 min.
RT i Kasindo ubjedljivi u grupi A Petrovdanskog turnira u malom fudbalu “Trnovo 2024”

Petrovdanski turnir u Trnovu nastavljen je sinoć, a na rasporedu bile su utakmice grupe A, a u četvrtfinale prošle su ekipe “RT” i Kasindo.

Ekipa “RT” otvorila je takmičarski dan zajedno sa ekipom Kafe Rebus Pale i slavila pobjedu 5:2 golovima Bilića, Handžića, Salčina, Mulaohmetovića i Močevića (autogol). Za Rebus pogotke su postigli Delipara i Đorda.

Drugu utakmicu odigrale su ekipe “RT” i Kasindo i “RT” je ponovo slavila pobjedu rezultatom 6:3. Pogotke za “RT” postigli su Bilić 2, Handžić 2, Mulaosmanović i Bašović, dok je za Kasindo precizan bio Milošević dva puta i Pandžić.

“RT” je u trećoj utakmici nastavio niz pobjeda i tako ovjerio maksimalan učinak u grupi A. Slavili su pobjedu 9:3 nad Dobojem, a strijelci su bili Handžić 3, Bašović 3, Bilić 2 i Mulaohmetović. Pogotke za Doboj bili su Kikić dva puta i Stjepanović.

Četvrtu utakmicu odigrale su ekipe Kafe Rebus Pale i Kasindo. Momci sa Pala pokazali su odličnu borbenost u kojoj se istakao Vedran Đorda sa tri pogotka u protivničku mrežu. Utakmica je završena u korist ekipe Kasindo rezultatom 5:3, a strijelci su bili po dva puta Papaz i Milošević i jednom Hećo.

Zanimljiva utakmica podmlađenih ekipa odigrala se između Kafe Rebus Pale i KMF Doboj, koja je završena nerješeno rezultatom 7:7. Za Rebus pogotke postižu Đorda 2, Delipara J 2, Delipara B 2 i Vukadin, dok su za Doboj najprecizniji bili Kikić sa četiri pogotka, Osmanbegović 2 i Mujkić.

Posljednja utakmica odlučila je drugoplasiranog u grupi A, a odigrala se između ekipa KMF Doboj i Kasindo, gdje je Kasindo slavio pobjedu sa 5:3. Strijelci su bili Hećo 2, Pandžić 2 i Papaz, dok za Doboj pogotke postižu Kikić dva puta i Mujkić.

Takođe, odigrala se i utakmica porodica između Bjelica i Popovića, gdje su Bjelice ostvarile pobjedu od 5:2.

Danas će se nakon godišnjeg koncerta KUD-a Jahorina u 19.30h odigrati utakmica između ekipe Gradska opština Crveni krst Niš i ekipe Opštine Trnovo.

Sutra je na programu odbojka od 9.00 časova u fiskulturnoj sali Osnovne škole “Sveti Sava” u Trnovu, a od 18.00 časova ulazimo u završnicu grupne faze Petrovdanskog turnira u Trnovu utakmicama grupe B, u kojoj se nalaze tri domaće ekipe Opština Trnovo, Općina Trnovo, ŠG “Treskavica Trnovo i Elbrus Jahorina.

Nagradni fond turnira je 13.000,00 KM.

Za pobjednika turnira obezbijeđeno je 9.000,00 KM, za drugoplasiranog 3.000,00 KM, a za trećeplasiranog 1.000,00 KM.

Predviđene su nagrade za najboljeg igrača i golmana u iznosu od 150,00 KM.

Generalni pokrovitelj turnira je Opština Trnovo, a tehnički organizator KMF “Željeznica” iz Trnova, novi premijerligaš Bosne i Hercegovine u futsalu.

Povezani članci

Selektor Srbije Stojković saopštio spisak od 24 fudbalera za mečeve Lige nacija

Selektor Srbije Dragan Stojković saopštio je danas konačan spisak od 24 fudbalera na koje će računati u mečevima grupe A4 Lige nacija protiv Švajcarske i Španije. Na spisku su: Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković-Savić, Aleksandar Јovanović; Defanzivci: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Јan Karlo Simić, Kosta Nedeljković, Strahinja Eraković; Vezisti: Saša Lukić, Ivan Ilić, Saša Zdjelar, […]

Aleks Mikelsen prvi protivnik Đokovića na mastersu u Šangaju

Američki teniser Aleks Mikelsen biće prvi protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Šangaju, pošto je u prvom kolu savladao Kineza Јunčaoketea Bua rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). Mikelsen, 43. na ATP listi, stigao je do pobjede nad Kinezom za sat i 16 minuta i to tako što je u oba seta napravio po jedan brejk, a […]