Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Sastanak u Istočnom Sarajevu povodom informacija da u Srpskoj postoje kampovi za obuku

26 Oktobar 2024
1 min.
Sastanak u Istočnom Sarajevu povodom informacija da u Srpskoj postoje kampovi za obuku

U Istočnom Sarajevu danas će biti održan sastanak povodom informacija da u Republici Srspkoj postoje navodni kampovi za obuku, na kojem će se od čelnih ljudi bezbjednosnih službi tražiti potpuna informacija o ovom pitanju.

Predsjednik Srpske Milorad Dodik demantovao je da postoje kampovi za obuku na teritoriji Republike Srpske, te ponovio da će od bezbjednosnih agencija tražiti da se potpuno rasvijetli ovaj slučaj.

Dodik je o lažnim vijestima obavijestio i predsjednika Rusije Vladimira Putina.

Ambasada Rusije u BiH oštro je demantovala tvrdnje da Rusi obučavaju nekoga i okarakterisala ih kao hibridni rat protiv Rusije i Repulike Srpske.

RTRS

Povezani članci

BRIKS je pravo mjesto za Srpsku

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas da je BRIKS pravo mjesto za Srpsku i da će Srpska od parlamenta BiH tražiti saglasnost za apliciranje nekom od oblika BRIKS organizacije. Dodik je na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu rekao da Republika Srpska prema Ustavu ima pravo da od parlamenta BiH traži da se […]

Predsjednik Srpske: Nema nikakvih organizovanih kampova; Izričito odbacujemo takve spekulacije (VIDEO)

U Republici Srpskoj nema nikakve organizovane ili logističke podrške za organizovanje bilo kakvih aktivnosti ili kampova na našem području, niti ima podrške bilo kakvom pojedincu, rekao je predsjednik Srpske Milorad Dodik na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu. – Zato odbacujemo svaku spekulativnu aktivnost. Niti ima, niti je bilo, niti smo organizovali bilo kakve kampove […]