Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Sa tržišta se povlači serija ajvara ”Bakina tajna”, ovo je razlog

18 Oktobar 2024
1 min.
Sa tržišta se povlači serija ajvara ”Bakina tajna”, ovo je razlog

Serija ajvara “Bakina tajna” povlači se sa tržišta zbog mogućeg prisustva stranog tijela saopštila je Atlantik Grupa

-Sprovodimo opoziv proizvoda „Bakina Tajna“ ajvar 550 grama blagi, serija 6610290724, s rokom upotrebe 29.7.2026 i „Bakina Tajna“ ajvar 550 grama blagi, serija 6610300724, s rokom upotrebe 30.7.2026. zbog mogućnosti prisustva stranog tijela. Proizvod na tržište stavlja društvo Atlantic Brands d.o.o – navodi se u saopštenju.

Potrošači koji su kupili navedene proizvode mogu iste vratiti na prodajno mjesto, gdje će dobiti povrat novca ili dogovoriti zamjenu proizvoda.

-Oprilikom takođe želimo da potvrdimo da garantujemo bezbjednost i kvalitet svih ostalih proizvoda na tržištu. Kao odgovorna kompanija koja iznad svega vodi računa o zaštiti potrošača, odluku o opozivu donijeli smo vodeći se visokim standardima kvaliteta i bezbjednosti, s ciljem održanja visokog nivoa povjerenja u naše proizvode – stoji u saopštenju.

Agencije

Povezani članci

U Beogradu otvoren sajam knjiga, mjesto gdje žive pisci

Međunarodni beogradski sajam knjiga otvoren je večeras na Beogradskom sajmu, a tokom devet sajamskih dana predstaviće se više od 400 izlagača iz zemlje i inostranstva, izdavača i pisaca, među kojima i iz Republike Srpske. Sajam, koji je ove godine organizovan pod sloganom “Riječ je slobodna”, otvorila je Milena Marković, nagrađivana pjesnikinja, dramski pisac i scenarista, […]

Danas otvaranje Sajma knjiga

Međunarodni beogradski sajam knjiga biće otvoren danas, a tokom devet sajamskih dana predstaviće se više od 400 izlagača iz zemlje i inostranstva, izdavača i pisaca, među kojima i iz Republike Srpske. Sajam, koji će ove godine biti organizovan pod sloganom “Riječ je slobodna”, u 18.00 časova otvoriće Milena Marković, nagrađivana pjesnikinja, dramski pisac i scenarista, […]