Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Saobraćajna nesreća u Istočnom Sarajevu (FOTO)

19 Juli 2021
1 min.
Saobraćajna nesreća u Istočnom Sarajevu (FOTO)

U ulici Vojvode Radomira Putnika u Istočnom Sarajevu dogodila se saobraćajna nesreća.

Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno mokrim i klizavim kolovozima zbog kiše koja je padala ili još pada, a iz Auto-moto saveza Republike Srpske savjetuju maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu trenutnom stanju i uslovima na putu.

Povezani članci

U ponedeljak u Palama komemoracija Urošu Peni

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu upriličiće u ponedjeljak, 8. jula, komemoraciju i odavanje posljednje počasti i pozdrava svom pokojnom kolegi i istaknutom javnom radniku Urošu Peni. Komemorativna sjednica povodom smrti profesora ovog fakulteta, bivšeg direktora Policije Republike Srpske i bivšeg zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Uroša Pene biće održana u sjedištu […]

Raspisan konkurs za izbor kandidata za dodjelu tri specijalizacije

JZU Bolnica “Srbija” Istočno Sarajevo raspisuje konkurs za izbor kandidata za dodjelu tri specijalizacije, po jedna iz urologije, interne medicine i infektologije. Konkurs je objavljen u “Službenom glasniku Republike Srpske” dana 2. 7. 2024. godine, br: 59/24. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja.