Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Sokolac: Grubiša i Gajićeva najbolji atletičari Republike Srpske u 2021. godini (VIDEO)

12 Decembar 2021
1 min.
Sokolac: Grubiša i Gajićeva najbolji atletičari Republike Srpske u 2021. godini (VIDEO)

Atletičar banjalučkog Borca Voislav Grubiša i Јelena Gajić iz Prnjavora, najbolji su atletičari Republike Srpske, u izboru Atletskog saveza Republike Srpske.

Oni su dobili priznanja na tradicionalnoj Manifestaciji “Veče atletike Republike Srpske” koja je održana u Sokocu.

Za najbolji klub proglašen je AK Borac. Posebno priznanje za doprinos razvoju atletike Republike Srpske dobili su Milovan Bjelica, načelnik opštine Sokolac i Snežana Јolović – Pajkić, legenda srpske atletike i potpredsjednik Srpskog atletskog Saveza .

“Grubiša je ove godine postao prvak BiH u bacanju diska i šampion Republike Srpske u bacanju kugle, dok je Gajićeva šampiona BiH i Republik Srpske na 400 i 800 metara, a oborila je rekorde i ovim disciplinama. Zadovoljni smo sezonom. Ove godine smo održali o prvi Svesrpski atletski Kup u Trebinju, a održana su i sva takmičenja iz kalendara Saveza, uprkos pandemiji”, rekao je predsjednik Atletskog saveza Republike Srpske Duško Ivičić.

RTRS

Povezani članci

Odložen Đokovićev meč u Šangaju

Srpski teniser Novak Đoković moraće da sačeka još jedan dan prije nego što nastupi na Šangaj Masters turniru. Zbog jakih kiša koje su zahvatile Šangaj, organizatori su bili primorani da odlože i duel Kobolija i Vavrinke, poslije kojeg će Đoković saznati rivala. Taj meč je na programu u ponedjeljak, kao posljednji po redu, oko 14 […]

Pešić o Partizanu i Crvenoj zvezdi: “Jedan od naših kvaliteta je da se ‘puvamo'”

Doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, koji je najavio da su male šanse da ostane na toj funkciji i da se dogovori sa novim rukovodstvom, prokomentarisao je za “Sport Klub” i početak nove sezone Evrolige. Naravno, naglasak je bio na Partizanu i Crvenoj zvezdi od kojih ima velika očekivanja. “Jedan od naših kvaliteta je, […]