Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Srpska bogatija za 31 bebu

17 Oktobar 2024
1 min.
Srpska bogatija za 31 bebu

 U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođena je 31 beba, 11 djevojčica i 20 dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima.


Najviše, 14 beba, rođeno je u Banjaluci, pet u Doboju, tri u Trebinju, po dvije u Bijeljini, Prijedoru i Foči, a po jedna u Zvorniku, Istočnom Sarajevu i Gradišci.

U Banjaluci su rođene četiri djevojčice i 10 dječaka, u Doboju tri dječaka i dvije djevojčice, u Trebinju dva dječaka i jedna djevojčica, u Bijeljini dvije djevojčice, u Prijedoru i Foči po dva dječaka, u Zvorniku i Istočnom Sarajevu po jedna djevojčica, a u Gradišci jedan dječak.

Poroda nije bilo u porodilištu u Nevesinju.

SRNA

Povezani članci

U Srpskoj rođeno 17 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 17 beba, osam dječaka i devet djevojčica, potvrđeno je Srni u porodilištima. Devet beba rođeno je u Banjaluci, tri u Gradišci, a po jedna u Bijeljini, Doboju, Istočnom Sarajevu, Zvorniku i Prijedoru. U Banjaluci je rođeno pet dječaka i četiri djevojčice, u Gradišci dvije djevojčice i […]

Dodik-Soreka: Srpska podržava evropski put

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je u razgovoru sa novoimenovanim šefom Delegacije EU u BiH Luiđijem Sorekom da Srpska podržava evropski put BiH na kojem želi da bude vidljiva u skladu sa mehanizmom koordinacije i uz puno uvažavanje njene ustavne pozicije, kao i dejtonske strukture BiH. Dodik je istakao da Republika Srpska neće dozvoliti […]