Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnoj Ilidži uhapšena dva lica zbog krađe 400 KM i 16 boca alkoholnog pića

24 Septembar 2024
1 min.
U Istočnoj Ilidži uhapšena dva lica zbog krađe 400 KM i 16 boca alkoholnog pića

Policija u Istočnoj Ilidži uhapsila je dva lica koja su osumnjičena da su u avgustu iz kuće u Vojkovićima ukrala 400 KM i 16 boca alkoholnog pića.

Riječ je o licu iz Istočnog Novog Sarajeva čiji su inicijali N.G. i J.Č. iz Vogošće, Kanton Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda na Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, policija je pretresla automobil “audi” koji je korišten prilikom izvršenja krivičnog djela u Vojkovićima i oduzela predmete koji se dovode u vezu sa krađom.

Lica N.G. i J.Č. kriminalistički su obrađena i nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža, 27. avgusta prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih iz kuće u naselju Vojkovići ukrao 400 KM i 16 boca alkoholnog pića.

SRNA

Povezani članci

Šeranić: Razmišlja se o proširenju kapaciteta Bolnice “Srbija”

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da se razmišlja o proširenju kapaciteta Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu, jer se ukazala potreba za još jednom operacionom salom. Šeranić je nakon sastanka sa direktorom Bolnice “Srbija” Nebojšom Šešlijom i gradonačelnikom Istočnog Sarajeva LJubišom Ćosićem rekao novinarima da je dobio uvjerenje da postoji […]

Položeni vijenci povodom 22 godine od ubistva Željka Markovića

Predstavnici Policijske stanice Sokolac danas su u mjestu Margetići položili vijence na grob nekadašnjeg načelnika tadašnjeg Centra javne bezbjednosti Srpsko Sarajevo Željka Markovića koji je ubijen prije 22 godine. “Policijski službenici odali su kao i svake godine počast tragično stradalom Markoviću, na porodičnom groblju u selu Margetići u znak sjećanja”, rekli su Srni u ovoj […]