Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Nestala djevojka pronađena nakon više od 40 dana

24 April 2024
1 min.
Nestala djevojka pronađena nakon više od 40 dana

Tijana Simić, koja je nestala 13. marta na Karaburmi, pronađena je, prenose srpski mediji.

Kako prenosi K1 info, detalji za sada nisu poznati.

Podsjetimo, Tijana je nestala 13. marta na Karaburmi. Tog dana kada je nestala, telefon je ostavila kod kuće. To je otežavajuća okolnost i za policiju i za sve koji je traže budući da je nije bilo moguće locirati.

Sestra Tijane Simić je vijest o nestanku sestre objavila na svim društvenim mrežama.

– Ubrzo posle toga javila mi se jedna devojka i rekla da joj je kod Geozavoda prišla devojka sličnog izgleda da traži cigaretu. Otišli smo tamo da je tražimo. Zaposleni iz Geozavoda bili su ljubazni i dali nam uvid u kamere, ali nismo mogli da procenimo da li je to bila ona, pošto je bila okrenuta leđima – kaže Sofija Petković, Tijanina sestra od tetke.

GS

Povezani članci

Potres od tri stpena Rihtera kod Nikšića

Kod Nikšića je danas registrovan zemljotres od tri stepena Rihterove skale, saopšteno je iz crnogorskog Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Potres je registrovan u 10.39 časova sa epicentrom dva kilometra jugozapadno od Cerova, kod Nikšića, na dubini od 24 kilometra. Ovaj zemljotres nije mogao izazvati materijalnu štetu u epicentralnom području.

Đurić: Beograd će voditi slobodarsku i nacionalno odgovornu politiku

Srbija će u narednom periodu voditi slobodarsku, nacionalno odgovornu spoljnu politiku pružene ruke i saradnje, rekao je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić. “Mi smo u biznisu pravljenja prijatelja, jačanja veza i unapređenja imidža Srbije u međunarodnoj zajednici”, rekao je Đurić, nakon što je preuzeo dužnost šefa diplomatije od svog prethodnika Ivice Dačića. Đurić je […]