Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnoj Ilidži pronađeni droga i oružje, u Palama i Istočnom Starom Gradu evidentirana krađa

24 April 2024
2 min.
U Istočnoj Ilidži pronađeni droga i oružje, u Palama i Istočnom Starom Gradu evidentirana krađa

Policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža, juče su izvršili su pretres stana u Ravnogorskoj ulici, koji koristi lice S.Ć. i pronašli paketić marihuane, te jedan stratni pištolj kalibra 8 milimetara.

Pretres je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, saopšeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Licu S.Ć. uručeni su prekršajni nalozi za počinjene prekršaje iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske i člana 34. Zakona o oružju i municiji Republike Srpske. Takođe, pronađeni predmeti traženi naredbom oduzeti su i protiv pomenutog, Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Policijskoj stanici Pale juče je prijavljeno da je iz pomoćnog objekta, privatnog vlasništva, u Palama otuđen trimer i motorna testera novčane vrijednosti 1.600 KM. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Istočni Stari Grad, 23.04.2024. godine prijavljeno je da su otuđene četiri kamere koje su bile instalirane na vikendici, privatnog vlasništva, a koja se nalazi u ulici Hambina Carina, opština Istočni Stari Grad.

O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, izvršen uviđaj na licu mjesta i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je pet krivičnih djela, javni red i mir narušen je dva puta, dok saobraćajnih nezgoda nije bilo.

Povezani članci

Paljanka Tijana Draško svojoj kreativnošću do zarade za studije (FOTO)

Studentkinja Fakulteta za fizičko vaspitanje i sport u Palama Tijana Draško svoju kreativnost pokazala je u pravljenju različitih dodataka za kosu kako bi mogla zaraditi i time finansirati svoje školovanje. Ova talentovana studentkinja kaže za Srnu da je samouka i da je preko noći počela da šije, te da želi stvoriti prepoznatljiv brend. “Krenula sam […]

Na Đurđevdan ka manastiru Ostrog kreću 33 hodočasnika iz Sokoca

Iz Sokoca će u ponedjeljak, 6. maja, na pokloničko putovanje dugo 230 kilometara do Manastira Ostrog krenuti 33 hodočasnika, u organizaciji Udruženja građana “Sveti Vasilije Ostroški”, rekao je Srni član ovog udruženja Mladen Cvijetić. Cvijetić je naglasio da se za 15. tradicionalno hodočašće prijavilo 45 lica, ali uslovi u kojima oni pješače, odmaraju i konače, […]