Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Sistem u BiH je neodrživ; Stranci utiču na razmišljanje pojedinih struktura u Federaciji (VIDEO)

23 Juli 2024
2 min.
Dodik: Sistem u BiH je neodrživ; Stranci utiču na razmišljanje pojedinih struktura u Federaciji (VIDEO)

Ekspanzija bošnjačke političke laži je u stalnom porastu, a krenulo je sve sa bivšom ministarkom inostranih poslova iz SDA Biserkom Turković, rekao je predsjednik Srpske Milorad Dodik.

  • SDA je razvila opasnu strkturu sa bivšim direktorom OBA Osmnom Mehmedagićem, koja je išla čak do te mjere da su pravili spiskove nepodobnih za likvidacije. Mi i ne očekujemo da će se njihova politika promijeniti prema nama – rekao je Dodik.

Ističe da zna da je za bošnjačku politiku Republika Srpske neprihvatljiva.

  • Oni svako jutro ustaju na mržnji prema Republici Srpskoj, šta toga dana donijeti loše, pa tek onda ih grije ljubav prema BiH. Sistem u BiH je takav da vi ne možete puno da birate i taj sistem je neodrživ – naveo je Dodik.

Naglasio je da stranci utiču na razmišljanje pojedinih struktura u Federaciji BiH.



Osnovna primanja Kristijana Šmita su 24.000 evra, pa odvojen život još 8.000 evra, pa ne plaćate porez na platu, i sve ostale privilegije koje ima ukupno izađu na 40.000 evra. Takvu platu nema ni jedan visoki zvaničnik Evropske unije – rekao je Dodik.
Istakao je da je BiH je potpuno ij, 30 godina poslije rata.
Mi nemamo ni jedan trenutni niti perspektivni razlog da ostanemo u BiH – rekao je Dodik.
Istakao je da Zapad vodi hibridni rat protiv Srpske.
Mi smo za njih stalno pred bankrotom. Ako je to tačno, onda smo mi šampioni prevazlaženja problema, jer nikako da bankrotiramo. Sve je to apsolutna laž. Mi smo najmanje zadužena republika u okruženju. Laž ne može da bude održiva politika. Jadna je ta američka Ambasada kada se mora služiti time – naveo je Dodik.
Rekao je da Republika Srpska u ovom trenutku ima najveći broj zaposlenih radnika, 298.000.
RTRS

Povezani članci

Dodik: Muslimanska ratna zastava na srpskom stratištu sunovrat civilizacije, dokaz da im smetaju i mrtvi i živi Srbi

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za Srnu da je postavljanje muslimanske ratne zastave na jednom od najvećih stratišta srpskog naroda za vrijeme NDH u Garavicama kod Bihaća užas, poniženje i sunovrat svega što se zove civilizacija, čovječanstvo i ljudskost. “Ovakve provokacije od muslimana nisu nikakva novost, jer i godinama unazad su na istom […]

Molitvena proslava – čuvati sjećanje na jasenovačku srpsku golgotu; Dodik: Odali smo poštu svim stradalima (FOTO)

Molitvena proslava Svetih novomučenika jasenovačkih održala se u manastiru Rođenja Svetog Јovana Krstitelja u Јasenovcu u Spomen području “Јasenovac” u organizaciji pakračko – slavonske eparhije Srpske pravoslavne crkve Molitveno proslavljanje održano je u pomen na žrtve genocida koje je hrvatska država sprovela nad pripadnicima srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu na cjelokupnoj svojoj teritoriji. Molitvenoj […]