Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Isplata socijalnih davanja za jun danas, evo ko će dobiti dodatke

15 Juli 2024
1 min.
Isplata socijalnih davanja za jun danas, evo ko će dobiti dodatke

Ministarstvo finansija Republike Srpske danas će isplatiti socijalna davanja za jun, za koje je u budžetu Srpske obezbijeđeno 46 miliona KM.

Isplate će biti izvršene za korisnike mjesečnog boračkog dodatka i invalidske zaštite, višečlanim porodicama koje su pravo naknade stekle na osnovu Zakona o podršci nezaposlenom roditelju četvoro i više djece, saopšteno je iz Ministarstva finansija Republike Srpske.

Ministarstvo finansija isplatiće i junske naknade za korisnike tuđe njege i pomoći koje se isplaćuju posredstvom jedinica lokalne samouprave.

SRNA

Povezani članci

Srpska bogatija za 34 bebe

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 34 bebe, 20 djevojčica i 14 dječaka. Najviše beba, čak 10, rođeno je u Banjaluci, potom u Prijedoru pet, u Doboju četiri, u Zvorniku, Bijeljini, Gradišci i Foči po tri, u Nevesinju dvije, te u Trebinju jedna. U Banjaluci je rođeno šest djevojčica i četiri dječaka, […]

Na Kastelu 25.000 ljudi: Pobijediće SNSD, pobijediće Srpska

U Banjaluci se održava konvencija SNSD-a koju predvodi lider stranke Milorad Dodik, a prema tvrdnjama iz najveće partije u Srpskoj, na tvrđavi Kastel se okupilo 25.000 ljudi. Konvencija je počela intoniranjem himni Republike Srpske “Moja Republika” i Srbije “Bože pravde”. Ovom konvencijom ozvaničen je početak kampanje za predstojeće lokalne izbore. Dodik: Idemo u još jednu […]