Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ljevnaić dobio tužbu protiv portala Aktuelno.me

13 Juli 2024
1 min.
Ljevnaić dobio tužbu protiv portala Aktuelno.me

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić dobio je sudski spor koji je pokrenuo za neistinite informacije i tekstove iznesene na portalu Aktuelno.me.

Izjavu Ljevnaića prenosimo u cjelosti.

“Kao direktor Olimpijskog centra Jahorina, želim da se obratim povodom nedavne presude koja je doneta u moju korist zbog neistinitih informacija i tekstova iznesenih na portalu Aktuelno.me. Uvek sam podržavao medije i rado izlazio pred javnost sa istinom, te davao izjave. Smatram da je moja dužnost da budem transparentan i odgovoran prema javnosti.

Međutim, važno je naglasiti da je na novinarima odgovornost da prenesu tačne i proverene informacije, te da vode računa o izvorima svojih informacija. Pozivam sve medije da uklone netačne informacije koje su preneli i želim da istaknem da ću i ubuduće preduzimati pravne korake protiv svih koji budu širili neistine.

Sav novac od ove presude biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Takođe, želim da pohvalim rad medija sa kojima već 17 godina radimo korektno i uspešno. Izuzetno poštujem njihov rad i doprinos koji daju društvu kroz objektivno i istinito informisanje javnosti.

Molim vas da, kao sredstva javnog infromisanja, uvek vodite računa o tačnosti i verodostojnosti informacija koje prenosite.”

Povezani članci

Škipina pozvao Kojića na TV duel

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Palama zavnično je započeo izbornu kampanju za lokalne izbore simboličnim postavljanjem prvog plakata na gradskom šetalištu. Građanima su se obratili kandidat za načelnika Pala Damjan Škipina kao i predstavnici koalicionih partnera, Demokratskog Narodnog Saveza (DNS), Republičke stranke Srpske (RSS), Ujedinjene Srpske (US) i Pokreta osnivanja Kneževine Srpske (POKS), sa kojima […]

SDS predstavio kandidate u Istočnoj Ilidži

Opštinski odbor SDS-a Istočna Ilidža ozvačinio je večeras početak predizborne kampanje predstavljanjem kandidata za načelnika opštine i odbornike u opštinskoj skupštini. Kandidat za načelnika Istočne Ilidže Marinko Božović pozvao je sve koji učestvuju u izbornoj kampanji u ovoj opštini, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, da se koriste fer aktivnostima kojima će predstaviti političku borbu […]