Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Na Jahorini o preduzetništvu žena

03 Oktobar 2024
1 min.
Na Jahorini o preduzetništvu žena

Na Jahorini će danas biti održana konferencija preduzetništva žena u Republici Srpskoj “Kroz promjenu do uspjeha”, saopšteno je iz Evropske mreže preduzetništva Srbije.

Ovaj događaj postao je tradicionalno okupljanje žena preduzetnika, kao i svih onih koji se bave podsticanjem ženskog preduzetništva u regionu i pruža platformu za razmjenu ideja i iskustava s ciljem jačanja žena u poslovnom svijetu i njihovog aktivnog doprinosa ekonomskom razvoju.

Ovogodišnji događaj okupiće inspirativne govornike i stručnjake iz cijelog svijeta, koji će podijeliti iskustva i diskutovati o tome kako promjene u poslovnim strategijama, okruženju i ličnom razvoju mogu doprinijeti ostvarivanju uspjeha.

Teme koje će biti obrađene uključuju inovacije, digitalizaciju, prilagođavanje tržištu, kao i važnost lične i profesionalne izgradnje, a učesnici konferencije imaće priliku da prisustvuju interaktivnim radionicama, koje su osmišljene kako bi pružile praktična znanja i vještine za unapređenje poslovanja.

Ovaj događaj je odlična prilika za umrežavanje, razmjenu iskustava i stvaranje novih poslovnih prilika sa kolegama i stručnjacima iz različitih oblasti, navedeno je u saopštenju.

Konferencija je zakazana za 10.00 časova u hotelu “Termag”.

SRNA

Povezani članci

Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu Škaljarskog klana

Ognjen Odović iz Sokoca i pjevačica Verena Cerovina uhapšeni su zbog skrivanja poznatog krimnalca Ognjena Orašanina zvanog Oras, potvrđeno je Glasu Srpske. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, navodeći inicijale, saopšteno je sa su oni uhapšeni juče. Naveli su da su akciju hapšenja izveli službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet  u saradnji sa pripadnicima […]

Katić: Prioritet nastavak stabilnog i odgovornog upravljanja

Kandidat SNSD-a za načelnika Istočnog Novog Sarajeva Jovan Katić izjavio je Srni da mu je prioritet u radu nastavak stabilnog i odgovornog upravljanja, uz dalje unapređenje svih segmenata života građana kako bi ova opština postala moderna, razvijena i poželjna za život. “To se ogleda u brojnim urađenim projektima i onome što planiramo u narednom mandatu, […]