Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Njukasl doveo fudbalera Jedinstva

20 Juli 2024
2 min.
Njukasl doveo fudbalera Jedinstva

​Govorio je Nemanja Matić da Jedinstvo u svojim redovima ima novog Nemanju Vidića, mnogi mu nisu vjerovali, ali Njukasl jeste. Popularne “Svrake” su zvanično predstavile talentovanog zadnjeg vezistu i štopera, Miodraga Pivaša.

Pominjalo se i ranije da bi 19-godišnjak mogao da pređe u redove velikana, a posao je kompletiran i prije nego što se očekivalo.

Momak koji je sa Ubljanima obezbijedio vicešampionsku titulu u Prvoj ligi Srbije i bio standardan član postave će tako probati da uradi ono što mnogima nije pošlo za rukom, a jeste Vidiću ili Banetu Ivanoviću. Uspjeh u Premijer ligi nije zagarantovan, ali uz vrijedan rad sve je moguće.

“Neverovatno je pridružiti se tako velikom klubu kao što je Njukasl i jedva čekam da počnem. Vidim projekat kluba i izgleda sjajno, što me je ubedilo da potpišem za Njukasl. Vidim da su se mladi igrači ovde veoma dobro razvili i želeo bih da uradim isto – da se razvijem i uđem u prvi tim Njukasla. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem” rekao je Pivaš na predstavljanju.

Pivaš je rođeni Novosađanin i karijeru je otpočeo u nižim ligama Austrije i lokalnom Sizenhajmu, a prije dolaska u Jedinstvo igrao je za Gredig. Srbiju je predstavljao u uzrastu do 17 godina.

Povezani članci

Ronaldo najplaćeniji fudbaler na svijetu i u ovoj godini

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji trenutno igra za saudijski Fudbalski klub “Al nasr”, najplaćeniji je igrač na svijetu u ovoj godini, pokazala je lista koju je objavio magazin “Forbs”. “Portugalska superzvijezda, koja je šesti put na vrhu liste u posljednjih 10 godina, zaradiće ove godine na terenu 220 miliona dolara, a vjeruje se da su […]

Slavija u nedelju dočekuje Široki

OKK “Slavija 1996” u okviru 2. kola Premier lige BiH, u nedelju, 20. oktobra dočekuje HKK “Široki”. Utakmica će se održati u novoj sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije sa početkom od 20.00 časova. Cijena ulaznice je 4KM. Iz kluba su optimistični i spremni dočekuju ekipu koja nastupa u ABA 2 ligi. Podsjećamo, košarkaši Slavije […]