Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Pale: Jedno lice poginulo, dva povrijeđena

14 Juli 2024
1 min.
Pale: Jedno lice poginulo, dva povrijeđena

 Dvadesetčetvorogodišnji mladić čiji su inicijali N.V. poginuo je, a dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Sarajevo-Romanija u mjestu Potkrajevi kod Pala.


Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je Srni da je teško povrijeđen muškarac čiji su inicijali A.K, dok je muškarac A.J. zadobio lakše povrede.

Stokanovićeva je navela da se saobraćajna nesreća dogodila jutros u 2.38 časova kada se prevrnuo automobil “golf četiri”.

Prema njenim riječima, dežurni tužilac i policija na licu su mjesta i vrše uviđaj.

SRNA

Povezani članci

Škipina pozvao Kojića na TV duel

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Palama zavnično je započeo izbornu kampanju za lokalne izbore simboličnim postavljanjem prvog plakata na gradskom šetalištu. Građanima su se obratili kandidat za načelnika Pala Damjan Škipina kao i predstavnici koalicionih partnera, Demokratskog Narodnog Saveza (DNS), Republičke stranke Srpske (RSS), Ujedinjene Srpske (US) i Pokreta osnivanja Kneževine Srpske (POKS), sa kojima […]

SDS predstavio kandidate u Istočnoj Ilidži

Opštinski odbor SDS-a Istočna Ilidža ozvačinio je večeras početak predizborne kampanje predstavljanjem kandidata za načelnika opštine i odbornike u opštinskoj skupštini. Kandidat za načelnika Istočne Ilidže Marinko Božović pozvao je sve koji učestvuju u izbornoj kampanji u ovoj opštini, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, da se koriste fer aktivnostima kojima će predstaviti političku borbu […]