Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Pale: Požar u Krivačama pod kontrolom

23 Juli 2022
1 min.
Pale: Požar u Krivačama pod kontrolom

Vatrogasci u Istočnom Sarajevu brzom intervencijom zaustavili su širenje vatre u naselju Krivače na području opštine Pale, koja je prijetila da zahvati nekoliko vikendica.

Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice grada Istočno Sarajevo NJegoš Vukadin rekao je Srni da su vatrogasci uspjeli da odbiju požar od tri vikendice koje su bile ugrožene i sada je pod kontrolom.

“Izuzetno visoka temperatura i sasušena trava uticali su da se požar brzo širi, što je dovelo do toga da se vatra približi vikendicama”, istakao je Vukadin.

Iz gradske Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice apeluju da se građani uzdrže od paljenja korova jer je temperatura vazduha izuzetno visoka, što pogoduje širenju požara.

SRNA

Povezani članci

Jedinstven primjer u Srpskoj: Sve stranke dogovorile fer kampanju i vođenje politike u interesu gradađa Trnova

Političke partije koje izlaze na izbore u opštini Trnovo, SNSD, DNS, PDP i DEMOS danas su, na inicijativu jedinog kandidata za načelnika Miroslava Bjelice (SNSD) održale sastanak i donijele niz zaključaka o vođenju izborne kampanje. Dogovoreno je da naredna kampanja protekne u fer i demokratskom tonu, bez ružnih riječi i medijskih prepucavanja kao i da […]

Škipina, Jugović: Zahvalnost učesnicima tribine i podršci da Pale budu prijestonica Srpske

Inicijator ideje da Pale dobiju status prijestonice poslanik u Narodnoj supštini Republike Srpske Damjan Škipina zahvalio je svim učesnicima, gostima i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što su podržali ovu inicijativu i učestvovali na današnjoj tribini posvećenoj toj temi. Škipina je rekao da Dodik razumije potrebe građana cijele Republike Srpske. “Prihvatio je ideju da Pale […]