Ravna planina banerRavna planina baner

Bilbord

Pekara Manja zapošljava

07 Oktobar 2024
1 min.
Pekara Manja zapošljava

Manja zapošljava: više izvršilaca
Lokacije: Lukavica i Pale

Prodavač/ica u maloprodajnom objektu

Započnite karijeru u našem timu – ovdje se spajaju inovacija i tradicija

Zaintresovani ste za nove poslovne izazove, komunikativna ste osoba, važan Vam je rad sa ljudima kao i rad u timu u kojem se njeguje poštovanje i susretljivost između kolega, koji stvaraju pozitivno radno okruženje i bolje mjesto za rad. Trenutno smo u potrazi za vrijednim ljudima koji su spremni da budu dio uspješne pekarske industrije, koja decenijama pruža sigurnost i stabilnost svojim zaposlenima.

U našem maloprodajnom objektu dobićete priliku za učenje, obuku i mentorstvo od prvog dana, kao i podršku tima u Vašem radu i napredovanju. Stimulativna nagrada u skladu sa rezultatima poslovanja. Mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodrađeno vrijeme.

Kod nas Vam je obezbijeđen topli obrok kao i uvećana dnevnica 50% za rad nedjeljom i praznicima, takođe, unaprijed Vam je isplaniran raspored rada.

Vaše prijave koje sadrže ime i prezime, broj telefona, možete poslati na adresu: [email protected], ili se javiti direktno na broj 065/711-976 kao i, putem aplikacije Viber.

Radujemo se vašoj prijavi!

Povezani članci

Meridian traži operatere i operaterke

Meridian traži operatere i operaterke Meridian kladionici potrebno je 5 operatera za rad na uplatnom mjestu Istočno Sarajevo (Dobrinja). Meridian nudi prijatno poslovno okruženje, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja uinternacionalnoj kompaniji.

Naopako dobar vikend” u Termagu od 20. do 24. septembra

Hotel Termag na Jahorini od 20. do 24. septembra pripremio je “naopako dobar vikend” za sve posjetioce. Goste hotela u pomenutom periodu očekuje popust od 50% na redovne cijene smještaja u aranžmanu noćenje sa doručkom od 95 evra po noći za dvije osobe. “Uz to, u goste nam dolazi Tihomir Stanić u ulozi Nobelovca u […]