Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Planirana isključenja električne energije za ponedeljak i utorak, 22. i 23. april

19 April 2024
1 min.
Planirana isključenja električne energije za ponedeljak i utorak, 22. i 23. april

Zbog radova na 10 kV vodovima Zavajt i Čelebići, u ponedeljak i utorak, 22. i 23. aprila u pojedinim naseljima opštine Foča doći će do privremenih prekida u isporuci električne energije.

Bez struje, u periodu od 08:00 do 17:00 časova, ostaće potrošači u naseljima Čelebići Zavajt, Meštrevac, Saš, Zlatni Bor, Gornja Dragočava i Dragočavski potok.

Takođe, u ponedeljak, zbog radova na dijelu 10 kV voda Lukavica doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 10:00 do 13:00 časova potrošačima u naselju Radulovac, opština Istočna Ilidža (ulice Rajlovačka i Aerodromska).

Povezani članci

Ljevnaić: Ljetna predsezona na Jahorini uz znatno niže cijene smještaja (VIDEO)

Ljetna predsezona na Јahorini počela je ponudom za Prvomajske i Vaskršnje praznike, uz znatno niže cijene smještaja. Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić istakao je u našem Јutarnjem programu da su smještajni kapaciteti spremni. – Noćenje za dvije osobe iznosi 35 evra – naveo je Ljevnaić. Rekao je da od danas radi gondola i park. […]

Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

Na izletištu na Tvrdimićima kod amfiteatra “Beli vuk” na području Istočnog Novog Sarajeva na tradicionalnom prvomajskom uranku okupilo se svega petnaestak izletnika, uglavnom mlađih. Zauzeto je svega nekoliko mjesta predviđenih za roštiljanje. Jedan od izletnika rekao je Srni da je na Tvrdimiće došao sa društvom da se zabave i obilježe Međunarodni praznik rada, kao što […]