Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Potvrđena optužnica zbog krađe televizora

16 Septembar 2024
1 min.
Potvrđena optužnica zbog krađe televizora

Osnovni sud u Sokocu potvrdio je optužnicu protiv Luke Jovanovića zbog krađe televizora iz automobila koji je bio parkiran u opštini Istočna Ilidža, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Optužnica tereti Jovanovića da je u martu prošle godine, oko 1.00 čas iza ponoći, nasilno otvorio vrata na kediju, vlasništvo lica čiji su inicijali P.M.

Jovanović je radi protivpravne imovinske koristi iz vozila ukrao televizor “elit”, sa daljinskim upravljačem, te duplu utičnicu koja je bila spojena na kabl televizora.

Okružno javno tužilaštvo je nakon sprovedene istrage u julu ove godine podiglo optužnicu protiv Jovanovića zbog krivičnog djela teška krađa.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Vujičić će stajati na braniku Republike Srpske

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočna Ilidža Miroslav Vujičić treba da bude izabran na tu funkciju jer će nesumnjivo stajati na braniku Republike Srpske, Istočne Ilidže i Istočnog Sarajeva. Dodik je istakao da je večeras došao u Istočnu Ilidžu da podrži Vujičića zato što vjeruje u pobjedu Republike […]

LUDILO „SEĆIJAŠA“: Ćosić zapalio svijeću za sve koji su osmisli da tenk stave kao spomenik u Sarajevu

Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva kaže za Novosti da se do sada svašta doživjelo od sarajevske čaršije i sarajevskih „sećijaša“, ali kako kaže izvitoperenost i bolest uma manifestovanu postavljanjem tenka kao spomenika i to u blizini škole, vrhunac je njihovog ludila. Mi se molimo za njihovu djecu da porastu u normalne i zdrave ljude i […]