Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Prestavljanje projekta “Kreativna Evropa” 4. novembra

23 Oktobar 2024
1 min.
Prestavljanje projekta “Kreativna Evropa” 4. novembra

U Istočnom Sarajevu će u ponedjeljak, 4. novembra, biti predstavljen program Evropske komisije za podršku i sufinansiranja projekata iz oblasti kulture i audiovizuelnog sektora “Kreativna Evropa”.


Cilj info-dana i radionice je prezentacija potencijala programa “Kreativna Evrope” za korisnike u BiH, načina i metoda prijave, saopšteno je iz Gradske uprave Istočno Sarajevo.

“BiH desk Kreativne Evrope”, uz podršku grada Istočno Sarajevo i Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo, poziva sve zainteresovane pojedince, kulturne ustanove, organizacije ili institucije na info-dan i radionicu koja će biti održana 4. novembra od 9.30 do 15.00 časova u prostorijama Gradske uprave Istočno Sarajevo.

Zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do 1. novembra do 15.00 časova na [email protected] ili na broj telefona +387 65 023 418.

“Kreativna Evropa” je program EU kojim se pruža finansijska podrška kulturnim ustanovama i organizacijama, kako bi čuvale, razvijale i promovisale evropsku kulturnu i jezičku raznolikost, kao i nasljeđe, te unapređivale kompetitivnost i ekonomski potencijal kulturnih, a naročito audiovizuelnih djelatnosti.

SRNA

Povezani članci

Pale: Naučni skup “Pravo između zaštite i zloupotrebe”

 Naučni skup “Pravo između zaštite i zloupotrebe”, čiji je domaćin Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu, biće održan danas na Palama, a učešće je najavilo 240 autora i koautora iz 26 zemalja svijeta. Za učešće na naučnom skupu, koji se organizuje povodom Dana Pravnog fakulteta, prijavili su se autori i koautori iz Grčke, Rusije, Indije, […]

Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici

Osnovni sud na Sokocu potvrdio je optužnicu protiv muškarca čiji su inicijali M.N. zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. On je optužen da je od oktobra 2021. godine do 9. oktobra 2022. godine u porodičnoj kući na Palama, u kojoj je nakon razvoda ostala da živi njegova bivša supruga, u više navrata […]