Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Rasvijetljeno krivično djelo „Teška krađa“ izvršeno u Sokocu

19 Juli 2024
1 min.
Rasvijetljeno krivično djelo „Teška krađa“ izvršeno u Sokocu

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac, lišili su slobode lice S.E. iz Sokoca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Lice S.E. se sumnjiči da je dana 16.07.2024. godine iz porodične kuće, u mjestu Baltići, opština Sokolac otuđio novac u iznosu od 3.500 eura i 2.000 KM.

Lice je kriminalistički obrađeno i isti je predao otuđeni novac u iznosu od 2.400 eura.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv navedenog biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Povezani članci

U Sokocu i Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje Dana Treće sarajevske pješadijske brigade

Dan Treće sarajevske pješadijske brigade biće obilježen sutra u Sokocu i u Istočnom Starom Gradu, saopšteno je iz Boračke organizacije Istočnog Novog Sarajeva. U Crkvi Svete Petke na Sokocu u 9.00 časova biće služena liturgija, a u 10.00 časova parastos, te položeni vijenci na Srpskom vojničkom spomen-groblju Novi Zejtinlik za poginule i umrle borce Treće […]

Danas sastanak Popovića sa Jugovićem i Škipinom

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Nenad Popović sastaće se danas na Palama sa načelnikom opštine Boškom Jugovićem i poslanikom u Narodnoj skupštini Srpske Damjanom Škipinom. Sastanak je za zakazan za 10.00 časova u opštini Pale. Popović će danas na Palama učestvovati na naučnoj tribini “Pale – prijestonica Srpske”.