Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Stiglo upozorenje Civilne zaštite iz Foče!

20 Jun 2024
1 min.
Stiglo upozorenje Civilne zaštite iz Foče!

Zbog najave ekstremno visokih temperatura, Civilna zaštita Foča upozorava stanovništvo da prilikom paljenja vatre na otvorenom vodi računa kako ne bi došlo do požara.

„U slučaju požara odmah pozvati Teritorijalno vatrogasno – spasilačku jedinicu Foča na broj 123 i policiju na broj 122“, saopšteno je iz Civilne zaštite.

Podsjećaju da se vatra na otvorenom ili u šumi može ložiti samo na mjestima koja su za to predviđena. „Vatru nikada ne ostavljajte bez kontrole“, upozoravaju iz Civilne zaštite, a prenosi Radio Foča.

Povezani članci

CIK: Zahtjeve za ponovno brojanje glasova podnositi nakon objavljivanja utvrđenih rezultata

 Centralna izborna komisija /CIK/ BiH saopštila je danas da trenutno objavljuje preliminarne rezultate lokalnih izbora i da je zbog toga preuranjeno podnositi zahtjeve za ponovno brojanje glasačkih listića. CIK će objavljivati preliminarne rezultate lokalnih izbora svaki dan u 15.00 časova do subote, 12. oktobra. Utvrđeni izborni rezultati će uslijediti tek kad se objedine rezultati sa […]

Radovan Karadžić odvezen u bolnicu bez ikakvog objašnjenja

Prvi predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji služi zatvorsku kaznu u nehumanim uslovima u Velikoj Bitaniji, odvezen je u bolnicu bez ikakvog objašnjenja i prava da se javi porodici, rekla je Srni njegova kćerka Sonja Karadžić Jovičević i upozorila da u Britaniji prave alibi i čine nešto izuzetno sumnjivo. Ona je istakla da je Karadžić […]