Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sutra konferencija za novinare povodom “Jahorina ultra trejl”

04 Juli 2024
1 min.
Sutra konferencija za novinare povodom “Jahorina ultra trejl”

Olimpijski centar “Jahorina” organizovaće sutra konferenciju za novinare povodom najave Međunarodne trke “Jahorina ultra trejl”.


Iz Olimpijskog centra “Jahorina” saopšteno je da je ovo jedan od najvećih sportskih događaja u regionu koji okuplja ljubitelje prirode, trčanja i planinarenja iz svih krajeva svijeta.

Ovogodišnje, 10. jubilarno izdanje nudi učesnicima priliku da se oprobaju na različitim stazama kroz prelijepi pejzaž koje nude nezaboravno iskustvo i test izdržljivosti, navodi se u saopštenju.

Konferencija za novinare biće održana u hotelu “Rajska dolina” na Jahorini u 14.00 časova.

Novinarima će se obratiti rukovodstvo Olimpijskog centra “Jahorina” – Dejan LJevnaić i Nedeljko Elek, šef Službe za odnose sa javnošću u kompaniji “M:tel” Stefan Ličina i gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić.

Iz Olimpijskog centra navode da bi konferenciji za novinare trebalo da prisustvuje i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić.

SRNA

Povezani članci

Sokolac: Obilježavanje 33 godine od formiranja Prve romanijske pješadijske brigade

Na Sokocu će danas biti obilježene 33 godine od formiranja Prve romanijske pješadijske brigade Vojske Republike Srpske. Kroz njene redove je u Odbrambeno-otadžbinskom ratu prošlo oko 15 hiljada boraca od kojih je 379 dalo život za Republiku Srpsku. Parastos poginulim borcima biće služen u Crkvi Svetog proroka Ilije, nakon čega će na Centralno spomen-obilježje na […]

Ljubiša Ćosić ponovo predsjednik Gradskog odbora i kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva

U Istočnom Sarajevu sinoć je održana konstitutivna sjednica Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Istočno Sarajevo u novom sazivu, na kojoj su verifikovani članovi Gradskog odbora ispred šest opštinskih odbora, te izabrano Predsjedništvo i predsjednik Gradskog odbora. Za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo reizabran je Ljubiša Ćosić, dok su za potpredsjednike izabrani Boško Tomić i […]