Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sutra otvaranje ljetne sezone na Jahorini

26 Jun 2024
1 min.
Sutra otvaranje ljetne sezone na Jahorini

Na Jahorini će sutra biti otvorena ljetna turistička sezona, kada će sve atrakcije posjetiocima olimpijske planine biti besplatne, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Povodom otvaranja ljetne sezone biće održana konferencija za novinare na kojoj će se prisutnima obratiti rukovodstvo Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić i Nedeljko Elek, te predsjednik Udruženja hotelijera Jahorina Aleksandar Prović.

Iz Olimpijskog centra su najavili da će otvaranju ljetne sezone i konferenciji prisustvovati i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić.

Konferencija za novinare biće održana na polazu gondole “Poljice” u 15.30 časova, dodaje se u saopštenju.

SRNA

Povezani članci

Promovisani inženjeri i masteri elektrotehnike

Elektrotehnički fakultet /ETF/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je promovisao 41 diplomiranog inženjera i četiri mastera elektrotehnike, a na svečanositi su dodijeljena priznanja najboljim studentima u prošloj školskoj godini. Dekan ETF-a Božidar Popović izrazio je zadovoljstvo što ova visokoškolska ustanova godinama promoviše oko 40 diplomiranih inženjera. “Nadamo se da će se u narednom periodu taj […]

Bašević: Sokolac doživljava značajan infrastrukturni napredak

U opštini Sokolac završena je rekonstrukcija i asfaltiranje dionice tranzitnog puta koja je urađena u okvriu projekta rekontrukcije magistralnog puta Zvornik-Sokolac. Radovi su okončani zahvaljujući ranijim dogovorima sa Vladom Republike Srpske i JP “Putevi Republike Srpske”, rekao je poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Srpske Strahinja Bašević. On je naglasio da je završena i potpuna rekonstrukcija […]