Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U naredna dva dana radno savjetovanje sekretara Crvenog krsta

16 Oktobar 2024
1 min.
U naredna dva dana radno savjetovanje sekretara Crvenog krsta

Crveni krst Republike Srpske sutra i u petak, 18. oktobra, organizuje radno savjetovanje sekretara opštinskih, gradskih i koordinacionih organizacija i odbora.

Iz Crvenog krsta Republike Srpske saopšteno je da očekuju konstruktivnu konferenciju uz učešće velikog broja radnog osoblja iz čitave strukture Crvenog krsta u kreiranju novih programskih aktivnosti i izvršavanja plana i programa za narednu godinu.

Predviđeno je da se razmatra informacija o aktivnostima na donošenju novog zakona o položaju i ovlaštenjima i zaštiti znaka Crvenog krsta Republike Srpske, izradi programa rada i finansijskog plana aktivnosti, te o aktivnostima na izradi strategije razvoja Crvenog krsta.

Skup će biti održan u Etno selu “Stanišići” u Bijeljini, a počinje sutra u 16.00 časova. Izjave za novinare planirane su u 15.30 časova.

SRNA

Povezani članci

U nedelju osveštanje spomen-obilježja za 97 Ravnogoraca

Na planini Kopito u opštini Sokolac u nedjelju, 20. oktobra, biće osveštano spomen-obilježje za 97 Ravnogoraca poginulih u oktobru 1943. godine, najavili su iz Ravnogorskog pokreta Otadžbine Srpske. Organizatori su istakli da ne žele da se zaboravi događaj kada je 97 pripadnika Cerskog četničkog korpusa, Azbukovačke brigade poginulo u sukobu sa partizanskim jedinica u selu […]

Ćosić: Demografska statistika pokazuje pozitivan migracioni saldo

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić izrazio je zadovoljstvo podacima iz nedavno objavljenog biltena “Demografska statistika” Zavoda za statistiku Republike Srpske, jer potvrđuju da se ovaj grad razvija u modernu lokalnu zajednicu u kojoj ljudi žele da rade i žive. Gradonačelnik je na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži “Fejsbuk” ukazao da je, prema podacima Zavoda […]