Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 13 beba

20 Oktobar 2024
1 min.
U Srpskoj rođeno 13 beba

 U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 13 beba, sedam djevojčica i šest dječaka.


Najviše beba, šest, rođeno je u Banjaluci, potom u Doboju tri, te u Bijeljini, Trebinju, Gradišci i Foči po jedna, rečeno je Srni u porodilištima u ovim lokalnim zajednicama.

U Banjaluci su rođene dvije djevojčice i četiri dječaka, u Doboju dvije djevojčice i dječak, u Bijeljini, Trebinju i Foči po jedna djevojčica, a u Gradišci dječak.

U protekla 24 časa porođaja nije bilo u porodilištima u Zvorniku, Prijedoru i Nevesinju, dok podaci za Istočno Sarajevo nisu bili dostupni.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Velika čast za Srpsku da se pojavi na samitu BRIKS-a

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Republici Srpskoj ukazana velika čast da se pojavi na samitu BRIKS-a u Kazanju. – Već imamo dogovoren sastanak sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, kao i sa drugim važnim liderima koji će biti na samitu BRIKS-a – naveo je Dodik na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. […]

Dodik stigao u Kazanj gdje će prisustvovati Samitu BRIKS-a

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Kazanj, prijestonicu Tatarstana u središtu Ruske Federacije, gdje će prisustvovati do sada najvećem Samitu šefova država BRIKS, javlja novinar Srne iz Kazanja. Republika Srpska pozvana je na Samit u ruskom Kazanju kao posmatrač. Dodik je ranije rekao da će se na predstojećem samitu sastati sa predsjednikom Rusije […]