Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Srpskoj rođeno 15 beba

14 Oktobar 2024
1 min.
U Srpskoj rođeno 15 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 15 beba, sedam djevojčica i osam dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima.


Najviše beba, sedam, rođeno je u porodilištu Banjaluka, četiri u Doboju četiri, a po jedna u Bijeljini, Istočnom Sarajevu, Zvorniku i Prijedoru.

U Banjaluci su rođene četiri djevojčice i tri dječaka, u Doboju djevojčica i tri dječaka, u Bijeljini i Istočnom Sarajevu po jedna djevojčica, a Zvorniku i Prijedoru po jedan dječak.

Poroda nije bilo u porodilištima u Foči, Gradišci, Nevesinju i Trebinju.

SRNA

Povezani članci

Dodik-Soreka: Srpska podržava evropski put

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je u razgovoru sa novoimenovanim šefom Delegacije EU u BiH Luiđijem Sorekom da Srpska podržava evropski put BiH na kojem želi da bude vidljiva u skladu sa mehanizmom koordinacije i uz puno uvažavanje njene ustavne pozicije, kao i dejtonske strukture BiH. Dodik je istakao da Republika Srpska neće dozvoliti […]

Srpska bilježi rekordan broj turističkih noćenja

Ovogodišnja turistička sezona u Republici Srpskoj mogla bi biti završena sa rekordnih milion i po turističkih noćenja, što pokazuje da je Srpska plodno tlo za investicije u turizam, rekao je Srni rukovodilac Sektora za promociju turizma u republičkoj Turističkoj organizaciji Marko Radić. “Čekamo podatke za posljednja četiri mjeseca. Ako bismo to poredili sa 2023. godinom […]