Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Cvijanović: Puna podrška Opštinskom odboru u Istočnoj Ilidži

17 Juli 2024
1 min.
Cvijanović: Puna podrška Opštinskom odboru u Istočnoj Ilidži

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović dala je punu podršku Opštinskom odboru ove stranke u Istočnoj Ilidži, njihovim aktivnostima, kao i ambicioznim planovima za naredni period.


“U razgovoru sa rukovodstvom i članovima naše stranke u ovoj opštini, ukazali smo na neophodnost bolje saradnje lokalne i republičke vlasti, sa ciljem realizacije projekata koji su važni za sve građane”, napisala je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

U Istočnoj Ilidži danas je kao kandidat SNSD-a za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima predstavljen Miroslav Vujičić, predsjednik Opštinskog odbora ove stranke.

SRNA

Povezani članci

Jedinstven primjer u Srpskoj: Sve stranke dogovorile fer kampanju i vođenje politike u interesu gradađa Trnova

Političke partije koje izlaze na izbore u opštini Trnovo, SNSD, DNS, PDP i DEMOS danas su, na inicijativu jedinog kandidata za načelnika Miroslava Bjelice (SNSD) održale sastanak i donijele niz zaključaka o vođenju izborne kampanje. Dogovoreno je da naredna kampanja protekne u fer i demokratskom tonu, bez ružnih riječi i medijskih prepucavanja kao i da […]

Škipina, Jugović: Zahvalnost učesnicima tribine i podršci da Pale budu prijestonica Srpske

Inicijator ideje da Pale dobiju status prijestonice poslanik u Narodnoj supštini Republike Srpske Damjan Škipina zahvalio je svim učesnicima, gostima i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što su podržali ovu inicijativu i učestvovali na današnjoj tribini posvećenoj toj temi. Škipina je rekao da Dodik razumije potrebe građana cijele Republike Srpske. “Prihvatio je ideju da Pale […]