Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Dječija predstava “Dorine avanture” 29. oktobra u Palama

16 Oktobar 2024
2 min.
Dječija predstava “Dorine avanture” 29. oktobra u Palama

Dječija predstava „Dorine avanture“ u izvođenju profesionalnih glumaca iz Pozorištanca „Jelenica“ Beograd biće odigrana na sceni Kulturnog centra Pale u utorak, 29. oktobra.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM i iste će biti u prodaji radnim danima, od ponedjeljka, 21. oktobra, u periodu od 9:00 do 19:00 časova, a na dan igranja od 9:00 pa do početka predstave.

Rezervacije se mogu izvršiti putem kontakt telefona 057/227-132.

Predstava će biti izvedena sa početkom od 18 časova.

O predstavi:

Dora je radoznala, znatiželjna djevojčica koja sa svojim prijateljem majmunom Čizmicom doživljava razne avanture. Iz svake avanture nauči nešto i izvuče pouku.

Ovog puta, Dora je zalutala u zemlju gdje živi stari, mrzovoljni trol. Ne znajući da on po cijeli dan spava i da je uvijek mrzovoljan, probudila ga je želeći da se upozna i poigra s njim. Ali, tu su nastale nevolje.

Mrzovoljni trol se jako naljutio, iskoristio svoje moći i začarao Dorinog najboljeg drugara Čizmicu i poslao ga duboko u šumu, odakle nikad neće znati da se vrati. Dora vadi iz ranca svoju neobičnu mapu koja će joj pomoći da nađe svog najboljeg drugara.

Ali, mapa nije samo dovoljna, Dora mora da bude mudra, strpljiva, snalažljiva i hrabra kako bi se upustila u potragu za Čizmicom. Zahvaljujući svemu tome, Dora iz ove avanture sa trolom izlazi kao pobjednik.

Povezani članci

Preminuo britanski pjevač Lijam Pejn, bivši član grupe “One Direction”

Britanski pjevač i nekadašnji član grupe “One Direction” Lijam Pejn poginuo je u Argentini. Kako je saopštila lokalna policija, pjevač je poginuo nakon što je pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu. Policija istražuje okolnosti pada. Argentinska policija je saopštila da je 31-godišnji britanski pjevač Lijam Pejn preminuo nakon što je pao sa trećeg […]

Kultura gledanja filmova polako se vraća u bioskope

Direktor Filmskog centra Crne Gore Aleksandra Božović rekla je danas da se kultura gledanja filmova u bioskope polako vraća, te da će redovno ulaganje u kulturu, u film i njegovo finansiranje, dati sigurno pozitivne rezultate. Božovićeva koja učestvuje na “Filmskom kampusu” koji se održava na Palama, danas je održala master čas za studente sa četiri […]