Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Odlučnost pokazana na mitingu “Srpska te zove“ biće ojačana kroz odluke na vaskršnjem saboru

19 April 2024
1 min.
Dodik: Odlučnost pokazana na mitingu “Srpska te zove“ biće ojačana kroz odluke na vaskršnjem saboru

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da je jučerašnji skup “Srpska te zove“ koji je održan u Banjaluci je bio veličanstven, a poruke koje su sa njega poslate pokazuju da ne možemo prihvatiti da jedan slobodarski srpski narod bude etiketiran kao genocidan.

“Očekujem da i međunarodna javnost prepozna i shvati poruke koje su poslate iz Srpske“, naveo je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u objavi na društvenoj mreži Iks.

Dodik je dodao da će energija i odlučnost koje su pokazane na narodnom skupu u Banjaluci dodatno biti ojačane kroz odluke na vaskršnjem saboru, na kojem će biti definisan jedinstven odgovor na izazove s kojima se suočava srpski narod u Srbiji i Srpskoj.

Podsjećamo, u Banjaluci je juče održan veliki narodni miting “Srpska te zove” kojem je prisustvovalo oko 50.000 građana iz svih krajeva Srpske.

ATV

Povezani članci

Cvijanović: Princip jednakosti glavni čuvar stabilnosti, a ne represija, tutorstvo i međunarodni intervencionizam

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da je princip jednakosti glavni čuvar mira i stabilnosti u BiH, a ne represija, tutorstvo ili međunarodne intervencije, kako često pogrešno i nerazumno tvrde oni koji žele da opravdaju takav međunarodni intervencionizam i svoje kolonijalno ponašanje. U obraćanju putem video-linka na sjednici Savjeta bezbjednosti UN na kojoj […]

Počela sjednica Savjeta bezbjednosti UN, obraća se Željka Cvijanović (VIDEO

U Njujorku je počela sjednica Savjeta bezbjednosti UN na kojoj će se raspravljati o situaciji u BiH. Sjednica je počela usvajanjem dnevnog reda. Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović putem video linka obraća se na sjednici Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija. Amerikanci su uputili zahtjev Savjetu bezbjednosti UN da se na sjednici putem video-linkaobrati i Kristijan […]