Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

KATIĆ: Nastavljamo sa vizijom da Istočno Novo Sarajevo bude najpoželjnije mjesto za život u zemlji

18 Septembar 2024
1 min.
KATIĆ: Nastavljamo sa vizijom da Istočno Novo Sarajevo bude najpoželjnije mjesto za život u zemlji

Jovan Katić (SNSD), aktuelni načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, jedini je kandidat za načelnika ove opštine na lokalnim izborima. Iako su iza njega samo četiri godine mandata, čini se da je to bilo dovoljno da ostale stranke procijene da nemaju adekvatnog kandidata koji bi 6. oktobra pokušao da dobije više glasova od Katića.

Činjenica da ove godine nema protivkandidata na izborima, Katića ne ometa u namjeri da sugrađane podsjeti šta je na području ove opštine urađeno u periodu od 2021. godine do danas.

Izdvajaju se vještačko jezero u Centru 3, sportsko-rekreativna zona u Čiči, dio pješačke staze uz rijeku Tilavu, nova sportska dvorana, objekti studentskih domova, Rektorata i Muzičke akademije. Opremanje novog vrtića je u završnoj fazi, gradi se nova osnovna škola.

Katić poručuje da je njega i saradnike svih prethodnih godina vodila vizija da Istočno Novo Sarajevo postane najpoželjnije mjesto za život u zemlji i da s tom vizijom nastavlja rad.

O završenim i projekatima čija je realizacija trenutno u toku, informisati se možete OVDJE.

Povezani članci

Očekuje se zapošljavanje 35 lica i 10 novoformiranih biznisa

U okviru projekta “Korak do posla” u Istočnom Sarajevu očekuje se zapošljavanje najmanje 35 lica i 10 novoformiranih biznisa koji će tom prilikom biti i finansijski podržani sa po 6.000 KM, izjavila je menadžer ovog projekta Ivana Dimić. Dimićeva je rekla da je cilj projekta smanjenje stope nezaposlenosti na području Istočnog Sarajeva, dok su ciljna […]

Vujičić podnio krivičnu prijavu protiv načelnika Istočne Ilidže Marinka Božovića

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miroslav Vujičić podnio je krivičnu prijavu protiv načelnika Istočne Ilidže Marinka Božovića kojom ga tereti za zloupotrebu službenog položaja, odnosno da je svojim djelovanjem oštetio budžet za 700.000 KM. “Želim da upoznam javnost sa aferom i kriminalnim aktivnostima načelnika Božovića i skupštinske većine u Skupštini opštine Istočna […]