Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Na Ilidži uhapšen muškarac zbog ubistva

21 Oktobar 2024
1 min.
Na Ilidži uhapšen muškarac zbog ubistva

 Policija je u sarajevskoj opštini Ilidža uhapisla muškarca čiji su inicijali A.M. /25/ osumnjičenog za ubistvo, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.


Nad uhapšenim se vrši kriminalistička obrada, nakon čega će biti predat nadležnom Kantonalnom tužilaštvu.

Zavod za hitnu medicinsku pomoć obavijestio je juče oko 18.00 časova Operativni centar MUP-a Kantona Sarajevo da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen muškarac sa povredama nanesenim oštrim predmetom i da nakon pokušaja pružanja ljekarske pomoći konstatovana smrt.

Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva, izvršili su uviđaj, te preduzeli mjere s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojima je nastupila smrt 33-godišnjeg muškarca čiji su inicijali A.K.

SRNA

Povezani članci

Kalabuhov i Mrda o institucionalnoj saradnji

Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov i direktor Arhiva BiH Danijela Mrda razgovarali su danas o mogućnosti institucionalne saradnje Državnog arhiva Ruske Federacije i Arhiva BiH. Institucionalnom saradnjom produbila bi se povezanost dvije zemlje, saopšteno je iz Ambasade Ruske Federacije u BiH. Kalabuhov je istakao da je arhivska građa u vezi sa Rusijom koja se […]

Cvijanović: Važno razvijati regionalne odnose

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas nakon sastanka sa predsjednikom Albanije Bajramom Begajem da će se zemlje regiona načekati da uđu u EU i da je zato važno razvijati regionalne odnose i tu otklanjati sve nedosljednosti koji postoje. Cvijanovićeva je istakla da ne treba imati dvostruke standarde i da treba na isti […]